Τα δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου για το PS Plus!

Smiley face

 

Απ’ ό,τι φαίνεται η Sony είχε κέφια και για τον μήνα Οκτώβρη θα μας προσφέρει στην υπηρεσία PS Plus ένα κοκτέιλ δράσης και τρόμου!

 

 

Τον προηγούμενο μήνα η εταιρία μας έκανε δώρο το Infamous: Second Son (PS4), Child of Light (PS4), Truck Racer (PS3), Handball 2016(PS3), We Are Doomed(PS Vita & PS4) και το Hatoful Boyfriend(PS4 & PS Vita).

 

O Οκτώβριος όμως θα είναι πολύ πιο δυνατός με το Metal Gear Solid: Phantom Pain, το τελευταίο διαμαντάκι του Hideo Kojima για το franchise του Metal Gear, να βρίσκεται στην κορυφή των παιχνιδιών Plus αυτού του μήνα.

 

Στην συνέχεια βρίσκεται το Amnesia: Collection, ένα horror που έχει στοιχειώσει πολλούς παίκτες από τότε που κυκλοφόρησε. Καθώς το Halloween βρίσκεται καθοδόν, ένας τέτοιος τίτλος ήταν σχεδόν αυτονόητο ότι θα υπάρχει μέσα στο πακέτο (Να μαζευτούμε να παίξετε..!).

 

Το That’s You!, ένα ομαδικό και διασκεδαστικό παιχνίδι για εσένα και την παρέα σου, θα βρίσκεται για μια ακόμη φορά μέσα στα δωρεάν καλούδια.

 

Κάποια ακόμα από τα δωρεάν παιχνίδια είναι το RIGS: Mechanised Combat League (PS Plus Bonus – PSVR Required), Monster Jam Battlegrounds (PS3), Hustle Kings (PS3), Hue (PS Vita & PS4), Sky Force Anniversary (PS Vita & PS4).

Τα νέα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στις 3 Οκτωβρίου!

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts