Τα Games with Gold Απριλίου

Smiley face

Η Microsoft ανακοίνωσε τα 4 Games with Gold που θα δοθούν στους συνδρομητές του Xbox Live with Gold, χωρίς αντίτιμο. Και οι τέσσερις τίτλοι θα είναι παιχνίδια ευρέως γνωστά, τα οποία έχουν  από τον κόσμο. Οι δύο είναι για το Xbox One και οι άλλοι δύο είναι για το Xbox 360. Οι τίτλοι για το Xbox 360 θα είναι συμβατοί και με το backwards compatibility. 

Για το Xbox One θα έχουμε τα Wolf Among Us και Sunset Overdrive. Το πρώτο είναι ένα Adventure παιχνίδι το οποίο είναι σε στυλ ταινίας, καθώς στο μεγαλύτερο κομμάτι του εξερευνάτε και συζητάτε με άλλους χαρακτήρες. Όσον αφορά το Sunset Overdrive, ήταν από τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν παράλληλα με την κονσόλα του Xbox One. Ανήκει στην κατηγορία των Third Person Shooter και πιο συγκεκριμένα, Third Person Shooter ανοιχτού κόσμου. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η παράνοια καθώς, εντός του παιχνιδιού βλέπουμε έντονες εκρήξεις, τέρατα και κάθε είδους όπλο.

Τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια όπως προαναφέραμε μπορείτε να τα παίξετε είτε στο Xbox 360 είτε στο Xbox One με την λειτουργία Backwards Compatibility. Ας ξεκινήσουμε από το Dead Space μία από τις μεγάλες επιτυχίες της EA. Splatter Horror το οποίο διαδραματίζεται στο διάστημα με τον πρωταγωνιστή μας να βρίσκεται αντιμέτωπος με εξωγήινα πλάσματα τα οποία πρέπει να σκοτώσει. Οι μεγάλες δόσεις βίας και οι πολλές ανατριχιαστικές στιγμές, το έκαναν ιδιαίτερα αρεστό στο gaming κοινό. Το τελευταίο παιχνίδι των Games with Gold Απριλίου είναι το Saints Row IV. Αποτελεί το τέταρτο μέρος της δημοφιλούς σειράς η οποία, μετά το III άρχισε να γίνεται όλο και πιο φανταστική. Στα πρώτα δύο μέρη είχαμε μάχες μεταξύ συμμοριών στους δρόμους της Αμερικής ενώ πλέον πάλες με εξωγήινους που αποσκοπούν να κατακτήσουν τον πλανήτη μας.

Εν συντομία τα Games with Gold :

  • The Wolf Among Us 24.99€ ΔΩΡΕΑΝ (1/4-30/4) Xbox One

  • Sunset Overdrive 29.99€ ΔΩΡΕΑΝ (16/4-15/5) Xbox One

  • Dead Space 14.99€ ΔΩΡΕΑΝ (1/4-15/4) Xbox 360

  • Saints Row IV 34.99€ ΔΩΡΕΑΝ (16/4-30/4) Xbox 360

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video που έδωσε στην δημοσιότητα η Microsoft:

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts