Τα Legendaries των Pokemon Sun/Moon

Smiley face

Κυκλοφόρησε από τη The Pokemon Company ένα βίντεο-spotlight, στο οποίο παρουσιάζονται τα δύο νέα legendaries των παιχνιδιών Pokemon SUN και Pokemoon MOON (για κονσόλες 2DS και 3DS). Μαζί όμως με τα legendaries Solgaleo και Lunala, βλέπουμε λίγο και τη νέα ήπειρο, την Alola, την επιλογή του ήρωα μας, όπου πλέον μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από 8 (!) μοντέλα, αλλά και νέους χαρακτήρες, όπως τον καθηγητή Kukui (Kukui=είδος χαβανέζικης καρυδιάς), την μυστηριώδη βοηθό του Lillie, αλλά και το φίλο του πρωταγωνιστή μας, Hau.

Ας ρίξουμε όμως τώρα μία πιο βαθιά ματιά στα νέα μας Legenedaries.

Solgaleo

Legendaries

Τύπος: Psychic/Steel
Ικανότητα: Full Metal Body

Μία πολύ δυνατή ικανότητα και μία εντυπωσιακή επίθεση έρχονται να προστεθούν στο αγαπημένο μας παιχνίδι. Για να εκτελέσει τη νέα επίθεση του το Solgaleo, Sunsteel Strike, πρέπει να σηκωθεί στον αέρα και να εκτοξευθεί στον εχθρό του, με την ορμή ενός μετεωρίτη. Αυτή η επίθεση φαίνεται πως θα παρακάμπτει τις αμυντικές ικανότητες (Ability) που ίσως έχουν τα αντίπαλα Pokemon. Όσο για τη δική του ικανότητα, το Full Metal Body, το Solgaleo δε θα δέχεται μειώσεις στα στατιστικά του από Abilities ή επιθέσεις του αντιπάλου.

Lunala

Legendaries

Τύπος: Psychic/Ghost
Ικανότητα: Shadow Shield

Όπως και το Solgaleo, η χαρακτηριστική επίθεση του LunalaMoongeist Beam, όπως και η ικανότητά του, Shadow Shield, είναι ενδιαφέρουσες. Με το Moongeist Beam, το Lunala επιτίθεται με μία “μοχθηρή” δέσμη φωτός, που επίσης αψηφά την ικανότητα του αντιπάλου. Και με το Shadow Shield, το Lunala θα πάθει λιγότερη ζημιά από την επίθεση του αντιπάλου Pokemon, αν έχει ολόκληρη τη μπάρα του HP.

Πως σας φαίνονται τα καινούρια Legendaries και οι επιθέσεις τους; Υπενθυμίζουμε πως τα δύο νέα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν στις 18 Νοεμβρίου για τις κονσόλες 2DS και 3DS.

Πηγή: AnimeNewsNetwork

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts