Τα πρώτα trailers του Watch Dogs 2

Smiley face

Η Ubisoft έκανε αποκάλυψη του νέου Watch Dogs. Το Watch Dogs 2 έκανε παγκόσμια πρεμιέρα μέσω του καναλιού της Ubisoft στο Youtube. Ένας συνδυασμός από συνεντεύξεις των δημιουργών, μαζί με trailer που παρουσιάζουν τον κόσμο του Σαν Φρανσίσκο, τον νέο χαρακτήρα αλλά και το κλίμα που επικρατεί στο παιχνίδι.

Έναν πιο “πλήρες” τίτλο φαίνεται να έχει ετοιμάσει η εταιρία καθώς το προηγούμενο πολύ το βαρέθηκαν λόγω του αδιάφορου περιβάλλοντος του. Ανανεωμένα γραφικά, νέοι μηχανισμοί και πολύ πιο ενδιαφέρων κόσμος παίρνουν μέρος στο Watch Dogs 2. Το hacking που είναι το χαρακτηριστικό του τίτλου έρχεται ανανεωμένο με πολλές περισσότερες λειτουργίες. 2 Drones θα είναι διαθέσιμα για τον πρωταγωνιστή μας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για παρακολούθηση και αιφνιδιασμούς. Επίσης προστίθενται νέα αυτοκίνητα και όπλα. Όσον αφορά την πλοκή, φαίνεται να αφορά μια οργάνωση hackers η οποία θα πάει κόντρα στις εταιρίες που προσπαθούν να βγάλουν κέρδος μέσω της έκθεσης των προσωπικών δεδομένων των πολιτών. Ο πρωταγωνιστής μας θα ονομάζεται Marcus και θα είναι μέλος αυτής της οργάνωσης.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την live μετάδοση όπως την κατέγραψε το gamehorizon.gr αλλά και τα επίσημα video από το κανάλι της Ubisoft:

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts