Ταξίδι Πέρα από τα Άστρα με το επερχόμενο Indie Game StarMetal Crusaders

Smiley face

Βουτήξτε στο συναρπαστικό σύμπαν του StarMetal Crusaders, ένα παιχνίδι που συνδυάζει με μαεστρία τη στρατηγική, το χιούμορ και τη δράση σε έναν ζωντανό κόσμο εμπνευσμένο από τα Αnime. Προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι μέσα από τα αστέρια γεμάτο με διαχείριση πόρων, επικές μάχες και μια μοναδική ιστορία!

Στην Καρδιά της Μάχης

Το StarMetal Crusaders προσφέρει μια φρέσκια προοπτική στο κλασικό είδος RTS, περιλαμβάνοντας ένα μοναδικό σύστημα σύντηξης για αναβαθμίσεις βάσεων και μονάδων καθώς και τακτική μάχη σε πραγματικό χρόνο. Οι παίκτες καλούνται να πλοηγηθούν μέσα από το εκτεταμένο Ζήτα Τομέα, ηγούμενοι μιας ομάδας μισθοφόρων ενάντια σε μια ποικιλία προκλήσεων, από διαστρική πολιτική έως αρχαίες απειλές. Με έμφαση στο στρατηγικό παιχνίδι, τις επικές μάχες με τελικούς αντιπάλους και τη δυναμική αφήγηση, κάθε απόφαση έχει σημασία σε αυτό το χαοτικό σύμπαν!

Προσθέτοντας Προσωπικότητα στη Στρατηγική

Επιπλέον, το παιχνίδι λάμπει με τα λεπτομερή anime γραφικά του, κάνοντας κάθε πλανήτη που επισκέπτεστε και κάθε συνάντηση ένα οπτικό αριστούργημα. Αλλά είναι οι κορίτσια των Crusader που προσθέτουν μια μοναδική πινελιά, επιτρέποντας στους παίκτες να χτίσουν σχέσεις, να ενισχύσουν τις ικανότητές τους και ακόμη να ξεκλειδώσουν ειδικό περιεχόμενο, προσθέτοντας βάθος στο παιχνίδι και την ιστορία.

Προσθέστε το StarMetal Crusaders στη Wishlist σας Σήμερα

Το StarMetal Crusaders βρίσκεται ακόμη σε ανάπτυξη αλλά είναι έτοιμο να προστεθεί στην Wishlist σας στο Steam, εξασφαλίζοντας ότι θα είστε από τους πρώτους που θα λάβετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και ανακοινώσεις. Το ταξίδι σας μέσα από τα αστέρια σας περιμένει, Διοικητή!

1

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts