Τελική ημερομηνία του Attack on Titan game

Smiley face

Τις τελικές ημερομηνίες για το παιχνίδι της, Attack on Titan, αποκάλυψε η Koei Tecmo. Το παιχνίδι Attack on Titan: Wings of Freedom, δημιουργία της Omega Force, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 26 Αυγούστου για κονσόλες: PlayStation 3, PlayStation 4, PS Vita, Xbox One, PC. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού στην Αμερική είναι προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου.

Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει τόνους από το gameplay και τη δράση του παιχνιδιού, ενώ στο τέλος ανακοινώνεται και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Attack on Titan: Wings of Freedom στην Αμερική.

Όπως είδατε, το παιχνίδι θα έχει ιαπωνικό διάλογο και θα μπορούμε να επιλέξουμε αγγλικό, γερμανικό ή γαλλικό κείμενο. Θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα μόνο για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ θα υπάρχει και σε online stores. Παράλληλα, οι εκδόσεις για PS Vita, PlayStation 3, PC θα είναι διαθέσιμες μόνο για digital download.

Στο παιχνίδι, ο παίκτης καλείται να ξαναζήσει τις πιο σοκαριστικές και ενθουσιώδεις στιγμές της πρώτης σεζόν του anime Attack on Titan, καθώς ακολουθεί την ιστορία διαφόρων βασικών χαρακτήρων. Μία ιστορία που εκτυλίσσεται γύρω από τους Eren, Mikasa και Armin, τριών εφήβων που είναι παρόν στην καταστροφή της πόλης τους από τους τιτάνες. Οι τρεις αυτοί νέοι θα πολεμήσουν για να σώσουν την ανθρωπότητα ανάμεσα σε άλλους γενναίους συμμάχους που θα γνωρίσουν στο παράρτημα Scout του στρατού.

Όσων αφορά το anime δε γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, το πιο πιθανό όμως είναι να το δούμε μέσα στο 2016. Επίσης, θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με όνομα Attack on Titan Anthology, που θα περιέχει ιστορίες στο σύμπαν του manga γραμμένες από διάφορους western comic artists.

Πηγή: Otaku USA Magazine

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts