Τετραετή ανανέωση συμβόλαιου υπέγραψαν οι VP

Smiley face

Ο οργανισμός VP (Virtus Pro) ανακοίνωσε ότι όλοι οι παίχτες της ομάδας τους στο CS:GO υπέγραψαν νέα μακροπρόθεσμα συμβόλαια.
vp

Συγκεκριμένα στις 17 Δεκεμβρίου το 2016 όλοι οι παίχτες της ομάδας VP υπέγραψαν την νέα μακροπρόθεσμη ανανέωση συμβολαίου με τον οργανισμό. Μέσα σε αυτούς θα βρίσκεται για ακόμα μία φορά ο “Bears” που έκανε την εμφάνιση του στις αρχές του 2014 και από ότι φαίνεται έχει ακόμα μέλλον στην ομάδα μιας και τα καινούργια συμβόλαια έχουν διάρκεια μέχρι το τέλος του 2020. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε την μεγαλύτερη συμφωνία ανάμεσα σε παίχτες και οργανισμό στην μέχρι τώρα ιστορία των E-Sports.
VP

Ο γενικός μάνατζερ της ομάδας Roman Dvoryankin δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενος που οι ρόστερ μας υπέγραψαν αυτό το πρωτοποριακό συμβόλαιο με τον οργανισμό. Για τα επόμενα 4 χρόνια η καλύτερη ομάδα στον κόσμο θα συνεχίζει να παίζει για τον οργανισμό μας και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε και αρκετές νίκες και ευχάριστες στιγμές καθώς και πολλή δουλειά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την επαγγελματική τους προσέγγιση στις διαπραγματεύσεις. Πιστεύω θα είναι αρκετά δύσκολο αλλά στο τέλος θα φτάσουμε σε μία νικηφόρα κατάσταση. Αυτού του είδους οι συμφωνίες είναι ακόμα ένα βήμα που θα παρέχει περισσότερη κατανόηση των κανόνων λειτουργίας των Esports. Ο οργανισμός και οι παίχτες παίζουν τους οπαδούς τους. Είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση για εμάς οι θρυλικοί παίχτες γνωστοί ως “Golden Five” να συνεχίζουν να αγωνίζονται μέχρι το τέλος του 2020.”

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts