Το Call της ΝΤΡΟΠΗΣ

Smiley face

Καλώς ή κακώς το Ελληνικό community δεν είναι και από τα καλύτερα που υπάρχουν.
Πολλοί έχουν συμβάλει σε αυτό αλλά κανένας δεν κάνει κάτι ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Όλοι έχουμε δει λίγο πολύ τι έχει ειπωθεί μέσα σε ένα call που έγινε μεταξύ:
TsiliHayateWLForg1venDom1WildPandaFreezy και guest star Kondzi

(editor’s note: Guys ακούστε το, είναι επικό.)
Το επίμαχο βίντεο:

Αρχικά θέλω να αναφερθώ στον Forg1ven, καλό χρυσό παιδί, δούλεψε πολύ για να φτάσει εκεί που έφτασε αλλά συνεχίζει να κάνει επικοινωνιακά φάουλ από τότε που έχει ξαναγυρίσει στην Ελλάδα μετά το πέρας των υποχρεώσεων του στην H2K. Είναι επαγγελματίας παίχτης και έχει συμπεριφορά ερασιτέχνη, κάθε κριτική για καλό πρέπει να είναι Κώστα και πρέπει να αλλάξεις αρκετά γιατί είσαι πρότυπο για πολλά παιδιά που προσπαθούν να σου μοιάσουν.

Οι υπόλοιποι συμπεριφέρονταν όπως ακριβώς συμπεριφέρονται κάθε φορά που τυχαίνει να βρίσκονται μαζί στην κόντρα του Φόρη και του Μιχάλη, με το Φόρη να μονοπωλεί και να βγάζει τον χειρότερο εαυτό του, δηλαδή, εκείνου που βρίζει και προκαλεί.

Έχει παρατραβήξει το θέμα γενικά και κανένας δεν θα σας παίρνει σοβαρά! Εκπροσωπείται ιστορικά e-sports σωματεία και δεν αρμόζει σε κανέναν σας να βγάζετε αυτό προς τα έξω όσο και αν πουλάει σε αυτό το community.
Εταιρίες και οργανισμοί θα επενδύσουν χρήματα πιο εύκολα σε κάτι σοβαρό από αυτό που δείχνετε, το ξέρετε αλλά δεν κάνετε κάτι για αυτό.

Όλοι επιζητούμε ένα καλύτερο μέλλον για το Ελληνικό competitive scene και μόνο έτσι δεν μπορεί να έρθει. Δεν μπορούν όλοι να είναι φίλοι σε καμία των περιπτώσεων, αλλά ας προσπαθήσουν να ανεβάσουν το επίπεδο σταματώντας όλο αυτό που γίνεται.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts