Το Global Game Jam έρχεται για δεύτερη φορά στην Λάρισα!

Smiley face

Η Σχολή Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του Aegean College Λάρισας, σε συνεργασία με την Prosvation, την IndiePump και την IGDA Greece, διοργανώνουν το 2ο Larissa Global Game Jam το τριήμερο μεταξύ 26 και 28 Ιανουαρίου!

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην οδό Ρούσβελτ 35, με ελεύθερη είσοδο.

Τι είναι το Global Game Jam;

To Global Game Jam αποτελεί μια παγκόσμια διοργάνωση η οποία απευθύνεται σε όλους όσους έχουν πάθος με τη δημιουργία παιχνιδιών. Στο συγκεκριμένο event, το οποίο είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο στο είδος του, το σίγουρο είναι πως δεν παίζει ρόλο η εμπειρία ή η τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο κλάδο.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνεργαστούν μεταξύ τους, φτάνοντας στην δημιουργία νέων ιδεών με πλούσιο ενδιαφέρον.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την οργανωτική ομάδα του κεντρικού Jam μέσω εκπαιδευτικών βίντεο, όπου και στη συνέχεια θα γνωρίσουν την μυστική θεματική πάνω στην οποία θα κληθούν να βάλουν τα δυνατά τους, αφού θα συναγωνιστούν στη δημιουργία παιχνιδιών ανθρώπους από όλο τον κόσμο!

Σε τι στοχεύει η εκδήλωση;

Σκοπός του Global Game Jam είναι η δικτύωση των συμμετεχόντων, η ανάπτυξη συνεργατικού κλίματος, η ενθάρρυνση της ομαδικής εργασίας αλλά και η εκπαίδευση γύρω από τον κόσμο του Game Development και γενικότερα του ραγδαία αναπτυσσόμενου κλάδου των βιντεοπαιχνιδιών.

Ακόμη, η εκδήλωση στοχεύει να συμβάλλει στην δημιουργία μιας ενιαίας κοινότητας game development στην Λάρισα με απώτερο στόχο της ανάδειξη νέων ανθρώπων από την Θεσσαλία με ταλέντο και όνειρα!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας εδώ ή τηλεφωνικά στο 2411100001.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts