Το Minecraft ξεπέρασε τα 100.000.000 αντίτυπα!

Smiley face

Minecraft

H εταιρία Mojang που είναι και Developer του Minecraft ανακοίνωσε επίσημα πως το Minecraft ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως!

Kυκλοφόρησε, αρχικά, το 2009 σε playable Alpha, δημιουργώντας ένα νέο είδος games που συνδίαζε στοιχεία επιβίωσης σε open random genetared world. (Suvival, Sandbox)

Από το 2009 μέχρι και σήμερα έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις κονσόλες της προηγούμενης, αλλά και της τωρινής γενιάς συμπεριλαμβανώμενων και όλων των Ηandheld! (από Java έκδοση και android μέχρι και 3DS και  PsVita)

minecraft

 

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως, όχι μόνο ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια πωλήσεις (για την ακρίβεια 106.859.714 αντίτυπα), αλλά και πως από τις αρχές του έτους πωλούνται 53.000 αντίτυπα κάθε μέρα! Μάλιστα, όπως αναφέρει η Mojang,  εάν δημιουργούνταν μια νέα χώρα για κάθε άτομο που έχει  αγοράσει το Minecraft, τότε θα ήταν η 12τη μεγαλύτερη πίσω από χώρες όπως Ρωσία, Μεξικό και Ιαπωνία!

Αξιοσημείωτο είναι πως κάθε μήνα συνολικά είναι online 40 εκατομμύρια χρήστες, ενώ πουλήθηκαν και 4 αντίτυπα του μέχρι και την Ανταρκτική!

Το Minecraft είναι σίγουρα ένα game φαινόμενο με φαντασία και αμέριστη δημιουργικότητα!

Ας χαθούμε λοιπόν στον αχανή κόσμο του!

Top 10 Minecraft Craziest Worlds

 [Πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts