Το No Man’s Sky, ακόμα στην αρχή

Smiley face

Το No Man’s Sky είναι ένα adventure survival video game από μια ανεξάρτητη εταιρία (indie company) ονόματι Hello Games η οποία ιδρύθηκε το 2009 στην Αγγλία.

Στο No Mans Sky, οι παίκτες, εκτός από την εξερεύνηση του ατελείωτου σύμπαντος θα πρέπει να συλλέγουν πόρους από την επιφάνεια των πλανητών και τον γαλαξιακό χώρο. Μέταλλα και κομμάτια αστεροειδών, τα οποία στη συνέχεια θα πωλούν σε τοπικούς εμπόρους, και ως ανταμοιβή θα λαμβάνουν ingame χρήματα – για να βελτιώσουν τα όπλα τους και το διαστημικό σκάφος.

Το σίγουρο είναι πώς καθώς παίζεις το No Man’s Sky και έχοντας στην διάθεση σου 18 τετράκις πλανήτες, θα είσαι ανυπόμονος να ανακαλύψεις πολλούς από αυτούς, και γιατί όχι, να τους δώσεις την ονομασία που επιθυμείς.

Το No Man's Sky, ακόμα στην αρχή

Ο 27 χρονός Jorgen Fernandez  όμως, στης συνολικές 30 ώρες παιχνιδιού έχει παραμείνει στον αρχικό πλανήτη του No Man’s Sky. ( κάτι ξέρει κατά την γνώμη μου )

Οι παίκτες συνήθως έπειτα από την επιδιόρθωση του αεροσκάφους φεύγουν γρήγορα θέλοντας να εξερευνήσουν το αχανές σύμπαν. Αυτός προτίμησε να μείνει να θαυμάσει τον πρώτο πλανήτη.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, η καλύτερη στιγμή του πάνω στο παιχνίδι ήταν περίπου στης 15 ώρες παιχνιδιού όταν ανέβηκε σε ένα Pillar νομίζοντας πώς είναι Heridium, όμως ανακάλυψε πώς ήταν απλώς, Νικέλιο.

‘’Νόμιζα πώς είχα δει τα πάντα για το παιχνίδι. Τελικά έκανα λάθος.’’

Δήλωσε.

Το No Man’s Sky, κρύβει σίγουρα πολλές εκπλήξεις !Εσείς έχετε ανακαλύψει κάποιες από αυτές ;

Πείτε μας στα σχόλια!

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts