Το περιεχόμενο του Nuka World είναι εδώ

Smiley face

Τελικά μάθαμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου (και τελευταίου, όπως όλα δείχνουν) DLC, Nuka World, για το Fallout 4, ένα open world RPG παιχνίδι της Bethesda. Μερικοί μπορεί να προτιμήσουν να δουν το περιεχόμενο του DLC μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του στις 30 Αυγούστου. Από την άλλη, οι ανυπόμονοι μπορούν να συνεχίσουν να διαβάζουν και να δουν πρώτοι το τι ακριβώς εμπεριέχεται στο αναμενόμενο expansion.

Το περιεχόμενο … 

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για τι πρόκειται να ακολουθήσει στο Nuka World DLC, μπορούν να ρίξουν μια ματιά σε προηγούμενο άρθρο του GameHorizon αναφορικά με το τελευταίο DLC του Fallout 4. Το συγκεκριμένο expansion θεωρείται το έκτο στη σειρά. Ένα κομμάτι του gameplay κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:

Σε γενικές γραμμές, στο παιχνίδι προστίθενται ολοκαίνουργια quests, όπλα και εχθροί. Παρόλα αυτά, η Bethesda δεν διευκρίνισε ακριβώς τι να περιμένει ο παίκτης από την άποψη story και περιεχομένου. Σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες.

Τα άλλα expansions, αναφορικά, είναι: Το Automatron (Μάρτιος 2016), το Wasteland Workshop (Απρίλιος 2016), το Far Harbor (Μάιος 2016), το Contraptions Workshop (Ιούνιος 2016) και το Vault-Tec Workshop (Ιούνιος 2016). Όλα τα παραπάνω DLCs, συμπεριλαμβανομένου του Nuka World, μπορούν να γίνουν δικά σας αποκτώντας το Fallout 4 DLC Pass στην τιμή των 50 ευρώ στην πλατφόρμα του Steam (βλέπε προηγούμενο άρθρο). Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε το DLC μόνο του στην τιμή των 20 ευρώ. Δεν θα παραλείψουμε μερικά gameplay screenshots:

nuka-world-scr1 nuka-world-scr2 nuka-world-scr3

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts