Το Pokemon GO στις υπόλοιπες χώρες

Smiley face

Οι Pokemon fans στην Αμερική και στην Ευρώπη ξόδεψαν πολλές ώρες, σήμερα, ανανεώνοντας το Google Play Store και το Apple App Store τους, ελπίζοντας ότι το Pokemon GO θα εμφανιζόταν ως δια μαγείας. Δυστυχώς, ενώ το καυτό παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας (AR) κυκλοφόρησε στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία μέσα στην χθεσινή μέρα, άφησε όλους τους υπόλοιπους με παράπονο και να περιμένουν με υπομονή. Παρόλα αυτά, πολλοί οπαδοί του παιχνιδιού βρήκαν τρόπο να ξεπεράσουν τα γεωγραφικά όρια του Android και της Apple, καταλήγοντας στο crashάρισμα των server του παιχνιδιού μετά από μόλις μία μέρα.

pokemon go

Δημιουργείται, λοιπόν, το εξής ερώτημα: Πότε θα κυκλοφορήσει το Pokemon GO και στις υπόλοιπες περιοχές; Το μόνο επίσημο σχόλιο από την Pokemon Company ήταν ότι πρέπει οι fans “να περιμένουν λίγο ακόμα” για την κυκλοφορία της εφαρμογής. Αυτό, όμως, δεν είναι καθόλου παρηγορητικό για όλους όσους ήθελαν να περάσουν τις μέρες τους ψάχνοντας για Pokemon στη γειτονιά. Πάντως, η ίδια η εταιρία είχε δηλώσει επίσημα πως η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει παντού μέχρι το τέλος του μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι οι ανυπόμονοι οπαδοί δεν θα αναγκαστούν να περιμένουν πολύ ακόμα. Τέλη Ιουλίου θα κυκλοφορήσει και η συσκευή Pokemon GO Plus.

pokemon go

Κατά πάσα πιθανότητα η εφαρμογή δεν θα κυκλοφορήσει σε πολλές περιοχές ταυτόχρονα, αλλά σε μία περιοχή τη φορά, έτσι όπως έγιναν και τα beta tests νωρίτερα την Άνοιξη. Η Nintendo και η Niantic αρχικά δοκίμασαν το Pokemon GO στην Ιαπωνία μόνο, και μετά πρόσθεσε την Αυστραλία και την Αμερική μετά από μικρό χρονικό διάστημα μέσα στον ίδιο μήνα. Μία προς μία, όλες οι υπόλοιπες περιοχές θα προστεθούν με γρήγορους ρυθμούς στην λίστα των επίσημων χωρών διάθεσης της εφαρμογής.

pokemon go

Μπορεί το παιχνίδι να μην είναι επίσημα διαθέσιμο στη χώρα μας από την πρώτη μέρα, αλλά αυτό θα αλλάξει σε διάστημα εβδομάδων και όχι μηνών απ’ ότι φαίνεται. Επιπλέον, οι εταιρίες πήραν μία πολύ καλή ανατροφοδότηση από τους χρήστες (νόμιμους και μη) για την κατάσταση και την δυνατότητα των server τους. Μετά τις κατάλληλες αλλαγές, το παιχνίδι θα είναι έτοιμο για παγκόσμια διάθεση και κυκλοφορία.

[πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts