Έρχεται το Project Scorpio από την Microsoft

Smiley face

Η Microsoft σκοπεύει να αποκαλύψει τις προδιαγραφές του Xbox Project Scorpio αργότερα αυτή την εβδομάδα. Οι Eurogamer’s Digital Foundry επιβεβαίωσαν την ύπαρξη μιας αποκλειστικής αποκάλυψης του Xbox Scorpio την Πέμπτη στης 9 μμ. Η Microsoft σύμφωνα με πληροφορίες προσκάλεσε την Digital Foundry προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το Project Scorpio και να δουν το Forza Motorsport 7 να τρέχει σε 4K ανάλυση.

Αναφορές από την Windows Central αποκαλύπτουν πως το Project Scorpio θα περιλαμβάνει έναν compact σχεδιασμό, μαζί με μια ολοκληρωμένη μονάδα τροφοδοσίας ενέργειας. Η Microsoft φαίνεται να είναι έτοιμη να αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά στο σχεδιασμένο event στην E3 όπου και θα επικεντρωθεί κυρίως στα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα για την καινούργια κονσόλα.

Σε προηγούμενες δηλώσεις της η Microsoft είχε ανακοινώσει πως το Project Scorpio θα τρέχει σε 6 teraflops, σε αντίθεση με το PlayStation 4 Pro που τρέχει σε 4.2 teraflops graphical power. Η επιπλέον Microsoft σκοπεύει να αντικαταστήσει τα  8GB DDR3 RAM / 32MB ESRAM με 12GB GDDR5 μνήμης στο Project Scorpio. Την Πέμπτη η αποκάλυψη του Scorpio θα μας παρέχει πληροφορίες σχετικά με το αν η Microsoft χρησιμοποίησε τους AMD Ryzen επεξεργαστές και τις ακριβές δυνατότητες τους συστήματος το οποίο σχεδιάζει να κυκλοφορήσει η εταιρία αργότερα αυτόν τον χρόνο.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts