Το PS4 πρώτο στις πωλήσεις στις Η.Π.Α. τον Μάρτιο

Smiley face

Με αφορμή τις εκπτώσεις NPD για τον Μάρτιο του 2016, η Sony εξέδωσε μία ανακοίνωση προκηρύσσοντας το PS4 ως την best – selling κονσόλα στις Η.Π.Α. Ένας υπάλληλος της Sony δήλωσε :

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους fans και στους συνεργάτες μας που μετέτρεψαν το PlayStation 4 στην καλύτερη κονσόλα στις πωλήσεις και βρίσκεται στην πρώτη θέση των εκπτώσεων, για τον μήνα Μάρτιο, στα λογισμικά. Σύμφωνα με την ομάδα NPD, το PS4 θεωρείται η νούμερο ένα κονσόλα για τους fans του The Division. Κρατάμε ταπεινή στάση από την επιτυχία αυτή και ανυπομονούμε να μεταφέρουμε περισσότερες gaming εμπειρίες κατά τη διάρκεια του 2016 συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας του PlayStation VR τον Οκτώβριο.”

image1_playstation4_best_selling_console_march_2016_npd_group_logo

Δεδομένου του γεγονότος ότι οι εκπτώσεις στο PS4 ξεπέρασαν κατά πολύ εκείνες για το Xbox One, δεν είναι καθόλου περίεργο πως το πρώτο αποτελεί την καλύτερη κονσόλα για το The Division. Παρόλα αυτά, αξιοσημείωτο είναι το ότι τα πρώτα δύο DLC πακέτα θα κυκλοφορήσουν στο Xbox One και ύστερα στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Υπήρξε μία αύξηση 89% στις παγκόσμιες ώρες που αφιερώθηκαν στο gaming στο Xbox One σε αντίθεση με τον περασμένο χρόνο. Αυτή η αύξηση οδηγήθηκε από την σπουδαία συλλογή τίτλων που κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο όπως το Killer Instinct: Season 3 και το Tom Clancy’s The Division. Το πρώτο έσπασε ρεκόρ στο Xbox One και στα Windows 10 από την στιγμή που κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου, μετατρέποντας τον Μάρτιο στον καλύτερο μήνα όσον αφορά τις πωλήσεις μετρώντας περισσότερους από 6 εκατομμύρια παίκτες. Την περασμένη βδομάδα, στις 5 Απριλίου, κυκλοφόρησε το Quantum Break και μετατράπηκε στο best – selling Xbox παιχνίδι παγκοσμίως.

“Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές μας για την συνεχή τους στήριξη σε όλη μας την προσπάθεια και από την μεριά μας ανυπομονούμε να φέρουμε περισσότερες πρωτοφανείς εμπειρίες στο Xbox One, στα Windows 10 και στο Xbox Live αργότερα μέσα στο 2016.”

Το PS4 κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο να μετατραπεί σε μία από τις καλύτερες και αποδοτικότερες πλατφόρμες παγκοσμίως (αν δεν το έχει ήδη καταφέρει !!!). Καταλαμβάνει, συνεχώς, τα πρωτεία των πωλήσεων για πολλούς νεοφερμένους τίτλους. Μένει να δούμε πώς θα συνεχιστεί αυτό και με τι ρυθμό. Εσείς τι πιστεύετε ??

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts