Το Studio Deen ετοιμάζει remaster του Fate/Stay Night

Smiley face

Ανακοινώθηκε πως θα γίνει remaster του γνωστού anime Fate/Stay Night από το Studio Deen. Το Fate/Stay Night ξεκίνησε από visual novel και το Studio Deen το μετέφερε σε anime το 2006. Μία μεταφορά όχι και τόσο καλή για του φαν, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους δεν ακολούθησε πολύ την ιστορία του visual novel και το animation ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Έτσι, η Fate διαδρομή του visual novel θα αποκτήσει τη remaster έκδοσή της, ξανά από το Studio Deen.

Studio Deen

Για όσους δεν γνωρίζουν το visual novel του Fate/Stay Night είχε 3 διαδρομές, με διαφορετικό πρωταγωνιστή κάθε φορά, αλλά με την ίδια ακριβώς ιστορία. Ο παίκτης επιλέγει μία και μόλις την ολοκληρώσει μπορεί να επιλέξει να  παίξει και τις άλλες 2. Τα 3 διαφορετικά routes είναι τα: Fate, Heaven’s Feel και Unlimited Blade Works με πρωταγωνίστριες τις Saber, Sakura Matou και Rin Tohsaka αντίστοιχα.

Η HD remaster έκδοση του Fate/Stay Night θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το Μάιο στο κανάλι TBS. Τώρα γιατί κάποιος να κάνει remaster ένα κακό για τους φαν anime δεν γνωρίζουμε, καθώς λογικά το Studio Deen δε θα κάνει αλλαγές, αλλά θα παραμείνει πιστό στα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Fate/Stay Night του 2006. Οι φαν μέχρι στιγμής είναι πολύ επιφυλακτικοί, όμως ελπίζουν για δουλειά αντάξια της Ufotable και των Unlimited Blade Works, Zero.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts