Το video game Attack on Titan θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο στη Δύση

Smiley face

Το Attack on Titan είναι ένα παιχνίδι βασισμένο στη ομώνυμη σειρά Ιαπωνικών κόμικς (ή αλλιώς manga) και κυκλοφόρησε για PS3, PS4 και το PlayStation Vita στην Ιαπωνία στις 18 Φλεβάρη 2016. Σε μία τελευταία ανακοίνωση της εταιρίας Koei Tecmo στις 7 Απριλίου, ειπώθηκε ότι το βιντεοπαιχνίδι επρόκειτο να κυκλοφορήσει και στη Δύση (Βόρειος Αμερική και Ευρώπη) τον Αύγουστο του 2016. Το “Attack on Titan” θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου στην Ευρώπη, αρχικά, για PS4, Xbox One, PC, PS3 και PlayStation Vita και μετά από τέσσερις μέρες (30 Αυγούστου) θα βγει και στην Βόρειο Αμερική.

Ένας νέος τίτλος βγαλμένος από την 1η σεζόν της σειράς …

Επιπρόσθετα, το βιντεοπαιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με έναν ολοκαίνουργιο τίτλο, “Attack on Titan: Wings of Freedom”. Το παιχνίδι θα πραγματεύεται τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην 1η σεζόν της ομώνυμης σειράς, όπου η ανθρωπότητα αντιτάσσεται εναντίων ενός επικείμενου στρατού αποτελούμενου από τρομακτικούς, γυμνούς (!!!) τιτάνες. Το gameplay και τα οπτικά εφέ του παιχνιδιού θα ταιριάζουν με εκείνα της anime σειράς. Δύο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να περιμένει κάποιος στο game είναι:

  • Έναν παίκτη να πολεμάει πολλαπλούς εχθρούς (Τιτάνες και Άγιος ο Θεός !!!)
  • Η χρήση του 3D Maneuvering Gear με σκοπό την ανύψωση του παίκτη σε ψηλότερα επίπεδα του world map

Παρακάτω, παρουσιάζεται ένα βίντεο με σύντομο υλικό από το gameplay του νέου παιχνιδιού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένεται μπόλικο πετσόκομμα. Ο συνδυασμός ενός ανατρεπτικού main story μαζί με σκηνές μάχης βγαλμένες από άλλο πλανήτη προσδίδει στο game άλλο κύρος (Για τους fans της anime σειράς: Ελάτε πείτε την αλήθεια … καμία κοπέλα δεν αξίζει τέτοιο friendzone όσο η Μικάσα, που φαίνεται να προσπαθεί να προσεγγίσει με χίλιους τρόπους τον Έρεν και συνεχώς κάνει μια τρύπα στο νερό !!!).

Εδώ βλέπουμε ένα gameplay footage με την Μικάσα να δίνει το έναυσμα για επίθεση

Εδώ βλέπουμε ένα gameplay footage με την Μικάσα να δίνει το έναυσμα για επίθεση.

Οι αριθμοί μιλούνε από μόνοι τους πάντως. Το “Attack on Titan” έχει πουλήσει περίπου 150.682 αντίγραφα κατά την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του στην Ιαπωνία ξεπερνώντας, κατά πολύ, το Street Fighter V. Μέχρι τις 6 Μαρτίου η εταιρία πούλησε περίπου 238.758 αντίγραφα. Αυτό που μένει να δούμε είναι το πόσο απήχηση θα έχει και στο υπόλοιπο κόσμο και πιο συγκεκριμένα στην ήπειρο που μας ενδιαφέρει περισσότερο, την Ευρώπη.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts