Τον Αύγουστο το τελευταίο DLC του Fallout 4

Smiley face

Δύο μόνο expansions για το Fallout 4 έμειναν να τεθούν σε κυκλοφορία και μετά τέλος, όπως ανέφερε ο Pete Hines στον λογαριασμό του στο Twitter ως απάντηση σε μία ερώτηση ενός fan. Ο Pete Hines κατέχει τη θέση ενός στελέχους στον τομέα του marketing στην Bethesda.

Το τελευταίο DLC θα ονομάζεται Nuka-World και μέλλεται να είναι διαθέσιμο μέσα στον Αύγουστο του 2016 όπου θα κοστίζει 18 ευρώ. Πριν από αυτό, ωστόσο, θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο το expansion Vault-Tec Workshop και όλοι βρισκόμαστε σε μία κατάσταση αναμονής. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα μέσα στο 2016 κυκλοφόρησαν τέσσερα ακόμη DLC’s, το Automatron (Μάρτιος 2016), το Wasteland Workshop (Απρίλιος 2016), το Far Harbor (Μάιος 2016) και το Contraptions Workshop (Ιούνιος 2016). Όλα τα παραπάνω, μαζί με το Vault-Tec Workshop και το Nuka-World, συμπεριλαμβάνονται μαζί με το Fallout 4 DLC Pass στην τιμή των 50 ευρώ μέσω της πλατφόρμας του Steam.


 

Στο καινούργιο και πιθανόν τελευταίο DLC του Fallout 4, Nuka-World, θα συναντήσει κανείς πολλά νεοπροστιθέμενα χαρακτηριστικά, τα οποία σίγουρα θα του κινήσουν την περιέργεια.

Στο καινούργιο και πιθανόν τελευταίο DLC του Fallout 4, Nuka-World, θα συναντήσει κανείς πολλά νεοπροστιθέμενα χαρακτηριστικά που σίγουρα θα του κινήσουν την περιέργεια.

Τι θα συναντήσει κανείς στο Nuka World ???

Το Nuka-World θα λαμβάνει χώρα σε ένα post-apocalyptic πάρκο διασκέδασης και θα προσθέσει ολοκαίνουργια quests, όπλα και πολλά άλλα. Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα επερχόμενα DLC’s, όσο και για τις προηγούμενες κυκλοφορίες της Bethesda σχετικά με το Fallout 4, μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ανακοίνωση από το site της εταιρίας:

“Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι στον κόσμο του Nuka-World, ενός τεράστιου πάρκου διασκέδασης που βρίσκεται υπό την κατοχή των βάρβαρων Raiders. Εξερευνήστε μία ολοκαίνουργια περιοχή με μία ανοιχτή έρημο και πολλαπλά park zones, όπως το Safari Adventure, το Dry Rock Gulch, το Kiddie Kingdom και το Galactic Zone. Επίσης, το Nuka-World DLC θα περιέχει καινούργια quests, παραπάνω Raiders (για περισσότερο killing fun), νέα όπλα, τέρατα και πολλά άλλα. Απολαύστε τη διαδρομή !”

Παρακάτω, παρουσιάζονται σε ένα βίντεο οι καινούργιες προσθήκες στο Fallout 4 και στο Skyrim, όπως παρουσιάστηκαν στην φετινή Ε3 από την Bethesda.

https://www.youtube.com/watch?v=pF2Qw9BI6Rg

Λογικά η Bethesda θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη για το Fallout 4 σε θέματα gameplay, μικροδιορθώσεων και bug fixes μετά το πέρας του Αυγούστου και την κυκλοφορία του τελευταίου, όπως όλα δείχνουν, Nuka-World DLC. Τι θα ακολουθήσει, όμως, μετά από όλα αυτά ? Η Bethesda θα περάσει σε μία φάση στασιμότητας ? Η απάντηση είναι όχι, διότι ο διευθυντής της εταιρίας-κολοσσού, Todd Howard, είχε αναφέρει πριν μερικούς μήνες για ορισμένα παράλληλα projects που θα ξεκινήσουν να επεξεργάζονται εν καιρώ. Μόνο ο χρόνος θα δείξει !

Πηγή 1 Πηγή 2 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts