Το Total War Arena επίσημα το παιδί τριών εταιριών

Smiley face

Μέσα από ανάρτηση του Total War Arena στο twitter, ανακοινώθηκε η συνεργασία τριών εταιριών για την δημιουργία του ομώνυμου τίτλου. Creative Assembly, Sega και Wargaming Europe είναι οι τρεις κολοσσοί που θα δουλέψουν μαζί.

Η Total War επίσης έδωσε στη δημοσιότητα ένα αναλυτικό κείμενο με τους λόγους και τους σκοπούς της συνεργασίας των εταιριών. Η Total War είναι ένας από τους πυλώνες της Creative Assembly, συνδυάζοντας μάχες μεγάλου μεγέθους με τα στοιχεία της τακτικής και της στρατηγικής να παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτές.

 

 

Παρά την αρχική ανάπτυξη του παιχνιδιού από την Creative Assembly, η Sega δεν θα είναι αυτή που θα εκδώσει το παιχνίδι. Τη θέση της θα πάρει η Wargaming καθώς έτσι το παιχνίδι ανοίγεται σε ένα ολοκαίνουργιο community, που είναι σε θέση να παίξει εύκολα το παιχνίδι.

Παρά αυτή τη συμφωνία η Creative Assembly θα έχει την ίδια επαγγελματική σχέση με τη Sega, τονίζοντας πως αυτή η λύση είναι η καλύτερη για το Total War Arena. Φυσικά το development team δεν έχει αλλάξει, αλλά έχει μεγαλώσει αρκετά ώστε οι επιτευχθούν οι στόχοι των εταιριών για το παιχνίδι.

Να θυμίσουμε πως το Total War Arena είναι ένα free to play το οποίο φέρει τα διακριτικά της σειράς παιχνιδιών Total War, με real time μάχες 10 εναντίων 10. Από την στιγμή που το παιχνίδι θα είναι free to play, το πάντρεμα το εταιριών φαίνεται ιδανικό, εάν κοιτάξει κανείς το παρελθόν της Wargaming στην αγορά των free to play παιχνιδιών.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts