Trailer της live-action ταινίας Museum

Smiley face

Η επίσημη ιστοσελίδα της live-action ταινίας, της δημιουργίας του Ryousuke Tomoe, Museum (Museum – The Serial Killer is Laughing in the Rain), ξεκίνησε από σήμερα να προβάλλει ένα teaser trailer για την επερχόμενη ταινία. Στο trailer αυτό αποκαλύπτεται η ημερομηνία πρεμιέρας στην Ιαπωνία, που είναι 12 Νοεμβρίου 2016.

Το προσωπικό δημοσίευσε και ένα νέο visual:

museum

Πρωταγωνιστής είναι ο Shun Oguri, ο οποίος υποδύεται τον Hisashi Sawamura, έναν ντετέκτιβ του Metropolitan Police Department’s Homicide Section 1. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Keishi Outomo.

museum

Το suspense horror manga του Tomoe εστιάζει σε μία σειρά από παράξενες δολοφονίες από έναν άντρα που φοράει μία μάσκα βατράχου. Ο άντρας αυτός αυτοαποκαλείται vigilante και κάνει αυτούς τους φόνους βασισμένος σε θέματα όπως “dogfood punishment”, ή “punishment of knowing a mother’s pain”. Ο Sawamura είναι ο επικεφαλής των ερευνών, αλλά ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του αποτελεί στόχο για τον δολοφόνο.

[πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts