Τρία νέα παιχνίδια από την THQ Nordic

Smiley face

Η THQ Nordic ανακοίνωσε τις ημερομηνίες από τα τρία παιχνίδια.

Η Remastered έκδοση του Darksiders: Warmastered Edition θα βγει στην αγορά στις 22 Νοεμβρίου σε κονσόλες Xbox One, PS4 και μόνο σε ψηφιακή έκδοση για Wii U. Η έκδοση για σταθερούς υπολογιστές θα κάνει την εμφάνισή της μια εβδομάδα αργότερα, στις 29 Νοεμβρίου 2016. Όσον αφορά την Retail έκδοση για Wii U, ξέρουμε πως θα κυκλοφορήσει αργότερα αλλά ημερομηνίες δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα.

 

Για τους λάτρεις του καραόκε, θα μπορέσουν να τραγουδήσουν στον προσομοιωτής We Sing μετά τις 22 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: η κανονική έκδοση που θα περιλαμβάνει μόνο το παιχνίδι και η δεύτερη θα έχει μαζί με το retail και δύο μικρόφωνα. Το We Sing αρχικά είχε κυκλοφορήσει για την κονσόλα της Nintendo την Wii τo 2009. Για το Xbox One και PS4 το παιχνίδι θα έρθει με ανανεωμένο ρεπερτόριο.

Τώρα σειρά έχει το τρίτο παιχνίδι της εταιρίας που έχει ξεσήκωσε την Gaming κοινότητα σε όλον τον κόσμο. Το The Dwarves έκανε μεγάλο ταξίδι. Από το Kickstarter το 2015 φτάνει επιτέλους στους υπολογιστές και τις κονσόλες μας.

Η επίσημη κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 1 Δεκεμβρίου 2016 σε PC, Xbox One και PS4. Το παιχνίδι τακτικής/στρατηγικής βασίζετε σε νουβέλες Die Zwerge του Markus Heitz.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts