TSM και στο Overwatch

Smiley face

Οι TSM έκαναν την εμφάνισή τους στην competitive Overwatch σκηνή, υπογράφοντας υπό την κατοχή τους την North America ομάδα Code7.

Όπως έγραψαν και στην επίσημη σελίδα των Team Solo Mid, εξήγησαν πως περιμένοντας να βρουν την καλύτερη επιλογή, υπέγραψαν με τους Code7. Πριν από αυτό, ο οργανισμός είχε υπογράψει με τους Gale Forces eSports, αλλά άφησαν το roster ελεύθερο πριν δύο εβδομάδες.

Οι Code7 έχουν δείξει αρκετά καλά αποτελέσματα στα τελευταία τους παιχνίδια, συμπεριλαμβάνοντας δύο νίκες ενάντια σε Cloud 9 και BEAT Invitational αντίστοιχα. Επίσης κατάφεραν και προκρίθηκαν για το ESL Atlantic Showdown με έπαθλο $100,000.

Ακόμα και πριν φύγουν από τους GFE, είχαν δείξει εμφανή βελτίωση από τον χρόνο που πέρασαν μαζί. Η δήλωση των TSM ήταν πως, ακόμα και αν ήταν θετικά τα αποτελέσματά τους,  το σωστό σκεπτικό και το morale τους ήταν το κύριο κριτήριο που υπέγραψαν μαζί με τους Code7.

Πέρα από τις φοβερές εμφανίσεις που έκαναν στα τελευταία τουρνουά, μας εντυπωσίασε η δίψα και η θέληση των παικτών για να φτάσουν στο καλύτερο και πιστέψαμε πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε με την θέλησή τους, τα υψηλά standard μας, την σκληρή δουλειά και την καλή συνεργασία”.

Το νέο roster των TSM αποτελείται από τους:

Anthony “harbleu” Ballo
Jake “torkTJO” Lepoff
Nicolas “NicolasTJO” Aubin
Joey “Jkw” Wavering
Joe “Joemeister” Gramano
Jack “Shake” Kaplan

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts