Νέος ήρωας στο Heroes of the storm: Valeera!

Smiley face

Πριν από λίγες ημέρες η Blizzard έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες του δημοφιλούς MOBA τίτλους της Heroes of the Storm να απολαύσουν όλους τους ήρωες εντελώς δωρεάν.

Τώρα έρχεται μια νέα είδηση που θα ταράξει τα νερά.

H Valeera θα είναι ο επόμενος Hero που θα προστεθεί στο Roster του παιχνιδιού σύμφωνα με το πρόσφατο Tweet που έκανε η “μαμά” Blizzard.

Εκτός του νέου ήρωα, στο παιχνίδι θα προστεθούν και νέα events αφιερωμένα στο Lunar Festival, το οποίο ξεκινάει στις 24 Ιανουαρίου και θα τελειώσει στις 14 Φεβρουαρίου.

Οι χαρακτήρες που θα λάβουν νέα Skins είναι η Li-Ming και ο Monkey King Samuro, επιπλέον στο παιχνίδι θα γίνουν διαθέσιμα δυο νέα Mounts. Το Felsaber και Loonar Rooster (κοτόπουλο). Εννοείται πως και η Valeera θα έχει εκτός από το basic skin και δύο διαφορετικές μεταμφιέσεις, την Master Valeera και την Demon Hunter μεταμφίεσή της.

 

(Editor’s note: Η Valeera πρωτοεμφανίστηκε στα comics της Dark Horse του Wolrd of Warcraft. Είναι μια ορφανή blood elf rogue που μαζί με τον druid Broll βοήθησε τον έκπτωτο βασιλιά της Stormwind Varian Wrynn (τότε γνωστό ως Lo’gosh) να ξαναπάρει το θρόνο του από τη δράκαινα Onyxia. Πριν από αυτό πέρασε μια πολύ άσχημη περίοδο εξάρτησης από Fel ενέργεια. Είναι μόλις έφηβος με τα δικά μας χρόνια, παιδάκι με blood elf standards. Επίσημα είναι μέλος της Alliance αλλά μετά το θάνατο του Varian στη Legion έχασε οποιοδήποτε δεσμό με την Alliance.)

(Editor’s note: Επίσης δεν είναι η τύπισσα στην κεφαλίδα του άρθρου. Η Valeera είναι ξανθιά, αυτή στην εικόνα είναι απλώς μια bloodelfισα σε skimpy armor, υποθέτω blood knight.)

 

Γνωρίστε την Valeera και το Lunar Festival

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Event μπορείτε να μάθετε από την επίσημη σελίδα της Blizzard.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts