ΥS VIII Lacrimosa of Dana Release Date

Smiley face

Ys-VIII-Dated-July-21-Vita

Η σειρά YS είναι μία από τις παλιότερες στο χώρο των JRPG και γενικότερα του gaming. Mετρά 8 τίτλους στη σειρά, (μαζί με το Υs VIII Lacrimosa of Dana) με πολλά Complilations και Remakes σε πολλές κονσόλες όπως PSP, DS, Psvita, PS4, Steam αλλά και με αρκετά Spinoffs .( Το όλο concept βασίζεται στο Diary του Adol στο οποίο είναι καταγεγραμμένες όλες του οι περιπέτειες).

wallpaper.ys-8-lacrimosa-of-dana.1920x1200.2016-02-24.32

Ys_Seven_Coverys_1_and2_chronicles

Η σειρά Υs είναι ένα Action/Rpg που δημιουργήθηκε από την Nihon Falcom εδώ και 29 χρόνια, ( από τον Ιούνιο του 1987)  με πολλούς Fans από την Ιαπωνία, αλλά και όλο το κόσμο!

71750_front

160075b

Το 8ο κεφάλαιο της σειράς (Υs VIII Lacrimosa of Dana) ανακοινώθηκε στο περσινό Tokyo Game Show (2015) και η κυκλοφορία του αναμενόταν για φέτος.

Στις 13 Μαΐου η Nihon Falcom έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay του Υs VIII Lacrimosa of Dana αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. To Ys VIII θα κυκλοφορήσει για PsVita στις 21 Ioυλίου και το 2017 για PS4.

ys8_1602269_thumb

Το όλο gameplay αρχικά μας παρουσιάζει το batlle system του παιχνιδιού, αλλά και τους δύο νέους χαρακτήρες που θα μπορείτε να έχετε μαζί σας.Πρωταγωνιστής είναι και αυτή τη φορά ο Adol, αλλά πέρα απ’αυτόν εμφανίζονται η Dina και η Kuina, οι οποίες θα είναι οι σύμμαχοι σας στις μάχες. Βοηθώντας τες σας δίνουν επιπλέον δυνατότητες. Εάν βοηθήσετε την Dina, σας δίνεται η δυνατότητα μέσω ενός Trading Post που ανοίγει να ανταλλάζετε αντικείμενα (materials,items κλπ) για καλύτερα και δυνατότερα items. Επίσης θα αλληλεπιδράτε (στρατολογείτε)  με πολλούς άλλους ΝPC οι οποίοι θα παίζουν σημαντικό ρόλο στο σενάριο και όχι μόνο!

Ys-VIII_02-26-16_002Ys-VIII_05-13-16_002

Το όλο styling του Ys VIII παραπέμπει κατά κάποιο τρόπο σε στρατολόγηση ΝPC (ναυαγών). Κάθε φορά που βοηθάτε κάποιον από τους ναυαγούς, πηγαίνουν στο Drifting Village απ’ όπου λαμβάνετε διάφορα Quests από ένα Quest Board. Aυτό έχει σαν συνέπεια (όσο πιό πολλά quests κάνεις και βοηθάς τους NPC) το Drifting Village να επεκτείνεται με περισσότερες εγκαταστάσεις  κλπ.

ys8_16021210_thumb-1

Ys-VIII-Lacrimosa-of-Dana-Siren-Island-3

ys8_1602268_thumb

Σε έναν καιρό όπου τα Jrpgs περνάνε ίσως την μεγαλύτερη κρίση στη ιστορία τους, η Nichon Falcom  αποδεινκύει πως ακόμα και μία όχι τόσο μεγάλη εταιρία μπορεί να ταράξει τα νερά του Gaming για τα καλά!

YS VIII Lacrimosa Of Dana Gameplay

YS VIII Lacrimosa of Dana Spot

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts