Μετάβαση στο περιεχόμενο
Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2026 indiepump.space
ΔιαφήμισηForgotten Eras, hand crafted game made by Behind the Hump. Wishlist on Steam
News

Καταγραφή Βίντεο στα 1000fps για το Samsung Galaxy S8

Υπάρχει μια φήμη σχετικά με το Samsung Galaxy S8 και το S8+ η οποία συνεχίζει να διαδίδεται χωρίς σταματημό. Η τελευταία μη επιβεβαιωμένη αναφορά δηλώνει πως η κύρια κάμερα των δύο αυτών ναυαρχίδων πέρα το ότι θα φτάνει τα 12 MP, θα περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που θα τους επιτρέπει να τραβούν βίντεο με ταχύτητες μεγαλύτερες από 1000fps.

Η αναφορά αυτή δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά σε μια Κορεάτικη ιστοσελίδα το Raven, υποστηρίζοντας πως η  Samsung θα προσθέσει στον αισθητήρα της κάμερας του Galaxy S8 έναν άγνωστο αριθμό  DRAM προκειμένου να είναι ικανό να ελέγχει το high frame rate κατά την καταγραφή βίντεο. Επιπρόσθετα η ιστοσελίδα ισχυρίζεται πως το κινητό θα διαθέτει μια μπροστινή κάμερα στα 8MP με δυνατότητα autofocus. Επιπλέον αναφέρθηκε πως το iris scanner που θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του Galaxy S8 θα διαθέτει τον δικό του RGB camera αισθητήρα που θα αγγίζει τα 3.7M.

ΔιαφήμισηMarketistas: website, λογότυπο και social για την επιχείρησή σου

Ωστόσο της πληροφορίες αυτές η Samsung δεν τις έχει επιβεβαιώσει ακόμα, αλλά ούτε τις έχει αρνηθεί. Τα δύο κινητά θα παρουσιαστούν στις 29 Μαρτίου, σε ένα  event στην Νέα Υόρκη, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε για να δούμε την αλήθεια.

Κοινοποίηση Facebook X Reddit

Διάβασε επίσης

ΔιαφήμισηForgotten Eras, wishlist on Steam