Το βίντεο προώθησης του Flip Flappers

Smiley face

Η υπηρεσία AniChan δημοσίευσε ένα βίντεο προώθησης για το anime Flip Flappers σήμερα. Στο βίντεο φαίνονται μερικά πλάνα από τη σειρά, καθώς επίσης και το τραγούδι τίτλων αρχής, με τίτλο “Serendipity”, από την ZAQ.

Η σειρά θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται από τα κανάλια AT-X, Tokyo MX, BS Fuji, και Sun TV.

Στο Flip Flappers πρωταγωνιστούν:

flip flappersM.A.O ως Papika, ένα μυστηριώδες κορίτσι, το οποίο εμφανίζεται μπροστά στην Cocona. Είναι συνεχώς ευδιάθετη και δραστήρια, αλλά μερικές φορές η ατρόμητη προσωπικότητά της, την βάζει σε μπελάδες.

flip flappersMinami Takahashi ως Cocona, μία μαθήτρια που ζει με την γιαγιά της. Είναι μαθήτρια με επαίνους, καθώς και πρόεδρος της τάξης. Εξαιτίας της επιφυλακτικότητάς της, χάνει συχνά πολλές ευκαιρίες στη ζωή της.

flip flappersAyaka Ohashi ως Yayako, μία παιδική φίλη και συμμαθήτρια της Cocona. Η Cocona στηρίζεται επάνω της για την αποφασιστική της προσωπικότητα.
Airi Toshinou ως Yuyu, μία μυστηριώδη μαθήτρια και δίδυμη αδερφή του Toto.
Sayaka Inoue ως Toto, έναν μυστηριώδη μαθητή και δίδυμο αδερφό της Yuyu.

flip flappersKenjiro Tsuda ως Soruto, έναν δυσανάγνωστο άντρα, ο οποίος συλλέγει τα “Shards of Mimi”.
Youko Hikasa ως Sayuri, μία χειρίστρια, η οποία αντίθετα με τον Hidaka, συνέχεια ανησυχεί για τις εφευρέσεις.
Jun Fukushima ως Hidaka, έναν επιστήμονα, ο οποίος κάνει έρευνα πάνω στα “Shards of Mimi”, και έφτιαξε το TT-392, καθώς και άλλες εφευρέσεις.

flip flappersMichiyo Murase ως Yukusukyuru, το κατοικίδιο της Cocona. Μπορεί να μεγαλώσει, να μικρύνει, και να πάρει και διάφορες εκφράσεις. Του αρέσουν οι μικροί χώροι.
Kazuyuki Okitsu ως TT-392, ένα ρομπότ που έφτιαξε ο Hidaka. Διαθέτει πολλές λειτουργίες και χρησιμοποιείται συχνά από την Papika.
Saori Ounishi ως sempai, μία τριτοετής μαθήτρια, και μέλος της λέσχης τέχνης.
Tamie Kubota ως γιαγιά της Cocona, η οποία ζει μαζί της και την μεγαλώνει.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts