Η Βολιβία έκανε επίσημη καταγγελία για το Ghost Recon Wildlands

Smiley face

Προφανώς, η χώρα δεν ευχαριστήθηκε που παρουσιάζεται σαν κράτος ναρκωτικών.

Θα συνέβαινε, αυτό το περίμεναν όλοι. Και ειλικρινά, εμένα προσωπικά, με εκπλήσσει που δεν έγινε νωρίτερα. Η κυβέρνηση της Βολιβίας έκανε επίσημη καταγγελία μαζί με την Γαλλική πρεσβεία για το Ghost Recon Wildlands. Το παιχνίδι, να υπενθυμίσουμε για τους ξεχασιάρηδες και όσους δεν ξέρουν, διαδραματίζεται στη Βολιβία στο πολύ κοντινό μέλλον, όπου την χώρα την ελέγχει το καρτέλ ναρκωτικών Santa Blanca.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η Βολιβία κάλεσε την Γαλλική κυβέρνηση να “παρέμβει”.Είπε επίσης, πως διατηρεί το δικαίωμα να κινηθεί νομικά μόνη της, αν δεν λάβει ικανοποιητική απάντηση.

“Έχουμε τη δυνατότητα [να κινηθούμε νομικά], αλλά πρώτα θα πάρουμε το δρόμο των διπλωματικών διαπραγματεύσεων”, είπε ο υπουργός εσωτερικών της Βολιβίας, Carlos Romero.

Τι ακριβώς περιμένει η Βολιβία να κάνει η Γαλλία, είναι παντελώς άγνωστο. Η Γαλλική πρεσβεία της Βολιβίας δεν έκανε κάποιο σχόλιο για την κατάσταση, αλλά η Ubisoft έκανε μια δήλωση που εξήγησε γιατί επέλεξε τη Βολιβία.

“Το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands είναι ένα έργο φαντασίας, παρόμοιο με ταινίες ή σειρές στην τηλεόραση. Όπως όλα τα παιχνίδια του Tom Clancy από τη Ubisoft, το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα σύγχρονο σύμπαν εμπνευσμένο από την πραγματικότητα, αλλά οι χαρακτήρες, οι τοποθεσίες και οι ιστορίες είναι όλα φαντασίες, δημιουργημένες για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Η Βολιβία επιλέχθηκε σαν τοποθεσία του Ghost Recon Wildlands λόγω των εκπληκτικών τοπίων της και τον πλούσιο πολιτισμό της. Αν και το παιχνίδι απεικονίζει μια διαφορετική πραγματικότητα από εκείνη της Βολιβίας σήμερα, ελπίζουμε πως ο κόσμος του παιχνιδιού απεικονίζει πιστά την πανέμορφη τοπογραφία της χώρας, και οι παίκτες θα απολαύσουν την εξερεύνηση των ανοικτών και διαφορετικών τοπίων που μας ενέπνευσε η χώρα να φτιάξουμε”.

Παρά τις απειλές για νομικές κινήσεις, δεν το κόβω να γίνεται. Απλά θα υπάρξει γκρίνια για ένα διάστημα, η οποία τελικά θα χαθεί.

Να είστε σίγουροι όμως, πλέον το “work of fiction” ταμπελάκι στα παιχνίδια και τρέιλερ θα έχει μεγαλύτερα γράμματα και θα εμφανίζεται συχνότερα.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts