GameHorizon.gr

War Thunder : Aviation Guide #1

Νεοσύλλεκτοι πιλότοι, προσοχή! Σας παρουσιάζουμε τον νέο οδηγό ιπτάμενων από την gamehorizon για το War Thunder. Ο Ουρανός είναι γεμάτος από κινδύνους. Γερμανικά επιθετικά περιμένουν υπομονετικά σε μεγάλο υψόμετρο μέχρι να σας εντοπίσουν, βρετανικά καταδρομικά σας καταδιώκουν ανελέητα, αντί-αεροπορικά εδάφους, βάλλουν εναντίων σας ανελέητα. Αν δεν θέλετε να καταλήξετε όπως τον Ρώσο φίλο μας εδώ

War Thunder : Aviation Guide #1

 ή τον Γερμανό μας πιλότο παρακάτω

War Thunder : Aviation Guide #1

Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε κάποιες από τις συμβουλές μας. Πήραμε μια μικρή βοήθεια από τους Greek Tigers, ώστε να σας παρέχουμε πιο έγκυρες συμβουλές. Ας αρχίσουμε :

  • Απογείωση και προσγείωση

Είτε το θέλετε είτε όχι, ύστερα από λίγο καιρό στο παιχνίδι, κάποτε θα χρειαστεί να προσγειώσετε/απογειώσετε ένα αεροσκάφος. Μην σας πιάσει πανικός, είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζετε!

Εν πρώτης, σας προτείνουμε να κάνετε άμεσα τα tutorials, που υπάρχουν, ώστε να πάρετε και μια έμπρακτη γεύση. Στης θεωρία τώρα. Πλησιάζοντας τον αεροδιάδρομο χαμηλώνουμε ταχύτητα. Προσωπικά σας συμβουλεύω να μην πατήσετε σε αυτόν, αν δεν έχετε λιγότερο από 180km/h. Αφού φτάσουμε στα περίπου 150km/h κατεβάζουμε τις ρόδες, με το G ( Σε φυσιολογικές ρυθμίσεις ), φροντίζουμε τα flaps να κατεβούν στο Landing mode ( Εάν υπάρχουν ) καθώς και αφού πατήσουμε στον αεροδιάδρομο ανοίγουμε τα airbrakes με το Η ( Σε φυσιολογικές ρυθμίσεις, και εφόσον αυτά υπάρχουν ) Τέλος ακόμη και όταν ακουμπήσετε στον διάδρομο, συνεχίστε να πατάτε το S, ώσπου να εμφανιστεί πάνω αριστερά η ένδειξη BRK.

  • Hold your fire!

Ηρεμήστε! Τα πολυβόλα θερμαίνονται και παθαίνουν εμπλοκή! Αργά, σίγουρα και σταθερά, αυτό είναι το κλειδί ώστε να αναχαιτίσετε έναν στόχο με επιτυχία. Μην κρατάτε πατημένο το αριστερό κλικ, ρίχνετε διαδοχικά. Εξάλλου έχετε σκεφτεί πόσες φορές ο αντίπαλος, εκμεταλλεύτηκε αυτή την αδυναμία σας, σας έκανε να ”μείνετε” από πυρομαχικά, και ύστερα σας κατέρριψε ; Αργά και σταθερά λοιπόν. Και μην ξεχνάτε! Σε μια μάχη κλειστού τύπου, πάντα όταν στρίβετε σε καταδιώξεις, να ανοίγετε τα Flaps στην λειτουργία μάχης ( Combat ) ώστε να στρίβετε καλύτερα.

War Thunder : Aviation Guide #1

  • Ψηλά, ψηλά, και ακόμη πιο ψηλά!

Είτε είστε βομβαρδιστικό είτε μαχητικό, συνήθως το να κάνετε ”climbing” στο War Thunder είναι απαραίτητο. Κανείς μας δεν θα ήθελα να είχε έναν, δυο, τρεις ακόμη και τέσσερις εχθρούς από πάνω του. Όμως αν είστε πιο ψηλά απ’ αυτούς έχετε το πάνω χέρι. Σκαρφαλώστε, και παρατηρήστε, πως τα φλεγόμενα αεροπλάνα θα πέφτουν στο έδαφος.

Τέλος, ο φίλος Γιώργης, σας παραθέτει ένα μήνυμα σχετικά με το παιχνίδι.. Ή ίσως και όχι….

War Thunder : Aviation Guide #1

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε όσους από εσάς είστε νέοι στο παιχνίδι! Φυσικά τα προαναφερθέντα, τα γνωρίζει κάποιος που παίζει μία και δύο βδομάδες, εμείς όμως, θέλαμε να βοηθήσουμε κάποιον που μόλις άρχισε να παίζει. Καλές μάχες!

Facebook Comments

Δημήτρης Τάκος
Ακούει στο όνομα Δημήτρης Τάκος, ή αλλιώς ExpelliFarmus. Απέκτησε την πρώτη του PS2 κονσόλα στα εννέα του χρόνια, ενώ η γλυκιά νοσταλγία από το πρώτο του παιχνίδι το Crash Of the Titans τον ακολουθεί μέχρι σήμερα. Έχοντας ένα Gaming Facebook Page, και γράφοντας δεκάδες άρθρα εκεί, έχει μια εμπειρία για το τι σημαίνει αρθρογραφία. Τα FPS, strategy και adventure games είναι η ειδικότητα του. Του αρέσει να επικεντρώνεται στο ''ζουμί'' του παιχνιδιού, που είναι το Story, ενώ ο περιβόητος Sherlock Holmes είναι ο αγαπημένος του ήρωας, χωρίς βέβαια να λείπει ο κόσμος του Harry Potter όπου θαυμάζει από την πρώτη ταινία.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon