GameHorizon.gr

War Thunder : Το Καλύτερο Αεροπλάνο στο 9.0 BR

Στη νέα σειρά από άρθρα, του πασίγνωστου free-to-play, cross-platform, MMO παιχνίδι ονόματι War Thunder που είναι διαθέσιμο για Windows, Linux, Mac και PlayStation 4 αναλύουμε τέσσερα άρματα η αεροσκάφη το καθένα από μια ξεχωριστή χώρα του ίδιου BR ( Battle Rating ), προσπαθώντας στο τέλος κάθε άρθρου να αναδείξουμε έναν νικητή.

(editor’s note: Πατήστε στα ακόλουθα link για τα προηγούμενα άρθρα:

Καλύτερο τανκ στο BR 1.3

Καλύτερο τανκ στο BR 3.7

Καλύτερο αεροπλάνο στο BR 1.3

Καλύτερο αεροπλάνο στο BR 4.3

Καλύτερο αεροπλάνο στο BR 9.0)

Το σημερινό Tier είναι το 9.0 ( Jets!) και τα σημερινά αεροπλάνα είναι τo Αμερικανικό F9F-8, το γερμανικό CL-13Α Sabre Mk 5, το Σοβιετικό MiG-15 και το Βρετανικό Hunter F 1.

Το αμερικανικό F9F-8

War Thunder : Το καλύτερο αεροπλάνο στο 9.0 BR

Το αεροσκάφος F9F-8 του ναυτικού των Ηνωμένων πολιτειών, διαθέτει 4 πολυβόλα διαμέτρου 20mm η ταχύτητα που αντέχουν τα φτερά του είναι τα 1000km/h, ενώ μπορεί να πάρει φορτίο δυο βομβών των 2000 λιβρών, ή τέσσερις βόμβες των 500 λιβρών. Το μόνο αρνητικό με αυτό το αεροσκάφος είναι πως πρέπει να χειριστείς με προσοχή τις μανούβρες σου καθώς τα φτερά είναι πολύ ευαίσθητα. Επομένως σε μια λάθος στροφή, απλώς θα σπάσουν, και δεν θα έχει αίσιο τέλος. Δεν το προτείνουμε για Dog-Fights.

CL-13Α Sabre Mk 5

War Thunder : Το καλύτερο αεροπλάνο στο 9.0 BR

To CL-13A είναι το αεροσκάφος κάτω από το Γκρι Σοβιετικό Jet.

 Το γερμανικό αεροσκάφος CL-13A Sabre Mk 5, διαθέτει έξι πολυβόλα των 12.7mm.  Πολύ μέτρια διάμετρος για το συγκεκριμένο Br, όμως, με την ευελιξία του σαν σκάφος. καθώς και με των αριθμό των έξι πολυβόλων, μπορεί να αποδειχθεί θανάσιμο στο πεδίο της μάχης. Μπορεί να φέρει φορτίο 16 ρουκετών, ή δύο βομβών των χιλίων Λιβρών. Με ταχύτητες των 1.100 km/h καθώς και με boosters ταχύτητας που ξεκλειδώνεις από τα modifications, το CL-13A σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.

Το  Σοβιετικό MiG-15War Thunder : Το καλύτερο αεροπλάνο στο 9.0 BR

Το Σοβιετικό αερομαχητικό MiG-15 διαθέτει μια κάννη των 37mm και δύο των 23mm. Έτσι το κάνει ιδανικό για αναχαίτιση στόχων αέρος. Μπορεί να φέρει φορτίο δυο βομβών των 100FAB ή δύο των 250FAB. Με ταχύτητες κοντά σε αυτές των 1.000 χιλιομέτρων την ώρα, το MiG-15 μπορεί να <<Βγάλει από την μέση>> Βομβαρδιστικά στο πι και φι.

Το Βρετανικό Hunter F 1.

War Thunder : Το καλύτερο αεροπλάνο στο 9.0 BR

To Hunter  F1 της Βασιλικής πολεμικής αεροπορία ΡΑΦ ( Royal Air Force ) διαθέτει τέσσερα πολυβόλα των 30mm, ιδανικό για στόχος αέρος. Με ταχύτητες άνω των 1.100km/h και με τα booster που ξεκλειδώνεις μέσω των modifications, το γιγάντιο αυτό σκάφος, σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους.

Τα Jets στις σύγχρονες μάχες παίζουν σημαντικό ρόλο. Ποιο όμως από τα παραπάνω κέρδισε σήμερα ;

Το Hunter F 1 της RAF! Ο Κομψός του σχεδιασμός, καθώς και ο βαρύς οπλισμός που διαθέτει του έδωσαν την πρώτη θέση. Η αλήθεια είναι πως όλα τα jets έχουν από κάτι το ξεχωριστό, όμως αν ψάχνεται για μαχητικό νομίζω είναι η κατάλληλη επιλογή.

Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με το playstyle το κάθε παίκτη, οπότε περιμένουμε να αφήσετε από κάτω τα δικά σας σχόλια, ώστε να μας πείτε την άποψη σας, καθώς μην ξεχάσετε να το δοκιμάσετε κι εσείς το war thunder από εδώ!

Facebook Comments

Δημήτρης Τάκος
Ακούει στο όνομα Δημήτρης Τάκος, ή αλλιώς ExpelliFarmus. Απέκτησε την πρώτη του PS2 κονσόλα στα εννέα του χρόνια, ενώ η γλυκιά νοσταλγία από το πρώτο του παιχνίδι το Crash Of the Titans τον ακολουθεί μέχρι σήμερα. Έχοντας ένα Gaming Facebook Page, και γράφοντας δεκάδες άρθρα εκεί, έχει μια εμπειρία για το τι σημαίνει αρθρογραφία. Τα FPS, strategy και adventure games είναι η ειδικότητα του. Του αρέσει να επικεντρώνεται στο ''ζουμί'' του παιχνιδιού, που είναι το Story, ενώ ο περιβόητος Sherlock Holmes είναι ο αγαπημένος του ήρωας, χωρίς βέβαια να λείπει ο κόσμος του Harry Potter όπου θαυμάζει από την πρώτη ταινία.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon