Στη νέα σειρά από άρθρα, του πασίγνωστου free-to-play, cross-platform, MMO παιχνίδι ονόματι War Thunder που είναι διαθέσιμο για Windows, Linux, Mac και PlayStation 4 αναλύουμε τέσσερα το καθένα από μια ξεχωριστή χώρα του ίδιου BR ( Battle Rating ), προσπαθώντας στο τέλος κάθε άρθρου να αναδείξουμε έναν νικητή. Το σημερινό Tier είναι το 2.7 και τα βομβαρδιστικά αεροπλάνα που πρωταγωνιστούν είναι το Αμερικανικό B-34, το Γερμανικό He 111 H-6, το Σοβιετικό DB-3B και το Βρετανικό Wellington Mk Ic/L.
Το αμερικανικό βομβαρδιστικό B-34 είναι ένα μεσαίου μεγέθους βομβαρδιστικό. Μπορεί να μεταφέρει επτά βόμβες των 250Lb ή τέσσερις των 250 lb μαζί με άλλες τρεις των 500Lb. Το B-34 Μπορεί να εξοπλιστεί και με τορπίλη ώστε να μπορεί να πλήξει εχθρικούς ναυτικούς στόχους. Διαθέτει δυο αμυντικά πολυβόλα. Ένα οπίσθιο δίκαννο πολυβόλο των 12.7 χιλιοστόν καθώς και ένα μονόκαννο κάτω απ’ την ουρά, των 7.7mm. Έχει επίσης και τέσσερα επιθετικά αυτόματα στην μπροστινή όψη. Δύο των 7.7 χιλιοστών, και δύο των 12.7. Η ταχύτητες που αγγίζει το B-34 Φτάνουν τα 480 χιλιόμετρα.
Το γερμανικό He 111 H-6
Ο Άσσος της Luftwaffe, το βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής He 111 H-6 μπορεί να κουβαλήσει αρκετά μεγάλα φορτία για το battle rating του. Μην ξεχνάμε πως με αυτά, κι άλλα παρόμοια της σειράς, η γερμανική αεροπορία βομβάρδιζε επιτυχημένα στόχους όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, κι άλλες συμμαχικές πόλεις <<κλειδιά>>. Συγκεκριμένα μπορεί να μεταφέρει τριάντα δύο βόμβες των 50SC, οκτώ των 250SC, δύο των 2000SC, δύο των 2000SC μαζί με μία των 250SC, καθώς και δυο τορπίλες ( Ο παίκτης επιλέγει ένα απ’ τα φορτία για κάθε αγώνα ). Οι ταχύτητες του, δεν ξεπερνούν τα 400 χιλιόμετρα, ενώ το διαθέτει τρία ημιαυτόματα πολυβόλα για άμυνα. Ένα πίσω, των 7.7 χιλιοστών, ένα λίγο πιο κάτω απ’ την ουρά ίδιας διάτρησης με το προηγούμενο, καθώς και ένα πάλι των 7.7 χιλιοστών μπροστά.
Το DB-3B Αποτελεί ένα μεσαίο βομβαρδιστικό πρώτης γραμμής του Σοβιετικού στρατού. Μπορεί να μεταφέρει δέκ, βόμβες των 50FAB, δέκα βόμβες των 100FAB, δέκα των 250FAB, δυο των 250FAB μαζί με δέκα των 50FAB, δύο των 500FAB, μια των 1000FAB, καθώς και δυο των 500FAB Μαζί με μια των 1000FAB. Διαθέτει δυο οπίσθια πολυβόλα των 7.7 χιλιοστών και ένα της ίδιας διαμέτρου μπροστά.
Το Βρετανικό Wellington Mk Ic/L.
Το Wellington Mk Ic/L είναι βομβαρδιστικό της Βρετανικής Αεροπορίας. Η Βρετανία, ιστορικά αποδεδειγμένη, είχε από τις δυνατότερες αεροπορίες στον δεύτερο παγκόσμιο. Το Wellington Mk Ic/L μπορεί να φέρει δέκα βόμβες των 250Lb, δεκαοκτώ των 250Lb, εννέα των 500Lb, έξι των 250Lb, μαζί με δυο των 1000Lb, δύο τορπίλες, η μία βόμβα των 4000Lb. Η ταχύτητα του αγγίζει τα 350 χιλιόμετρα, ενώ διαθέτει αρκετά πολυβόλα για υποστήριξη. Η Γερμανική αεροπορία, δίκαια ονόμασε, τα βρετανικά και τα αμερικανικά αεροσκάφη ιπτάμενα οχυρά. Το wellington λοιπόν διαθέτει ένα δίκαννο πολυβόλο των 7.7 χιλιοστών πίσω, δύο πολυβόλα των 7.7 χιλιοστών στο κύριο σκαρί του σκάφους ( ένα σε κάθε μεριά ), ενώ διαθέτει και δυο κάννες της ίδιας διαμέτρου μπροστά, για καλύτερα άμυνα.
Ο Σημερινός νικητής λοιπόν, δεν είναι άλλο παρά απ’ το….
Βρετανικό Wellington Mk Ic/L! Το μεγάλο φορτίο που μπορεί να μεταφέρει, τα αρκετά αξιόπιστα πολυβόλα του του έδωσαν αυτή τη θέση. Το Γερμανικό Ηe, ήταν κοντά σε αυτήν, όμως όπως λέμε πάντα, αυτό έχει να κάνει και με το playstyle το κάθε παίκτη, οπότε περιμένουμε να αφήσετε από κάτω τα δικά σας σχόλια, ώστε να μας πείτε την άποψη σας, καθώς μην ξεχάσετε να το δοκιμάσετε κι εσείς το war thunder από εδώ!
0
You must be logged in to post a comment.