Αγορά Xbox One S μαζί με ένα free game για μία βδομάδα

Smiley face

Σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο Xbox One S; Πριν πάρετε την τελική απόφαση, θεμιτό είναι να ξέρετε πως η Microsoft μόλις έβγαλε μία “δελεαστική” προσφορά. Μαζί με μία κονσόλα Xbox One S ή Xbox One, δίνεται εντελώς δωρεάν ένα καινούργιο game. Όμως, η προσφορά δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό με την προθεσμία να λήγει στις 1 Οκτωβρίου 2016. Τα πακέτα των προσφορών μπορείτε να τα βρείτε σε συγκεκριμένα sites όπως στο Amazon, στο Target, στο GameStop καθώς και στο online κατάστημα της Microsoft.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την επίσημη ανακοίνωση του GameSpot:

 

Ποια games θα διατεθούν δωρεάν μαζί με την αγορά του Xbox One S ?

Η παραπάνω προσφορά είναι πολύ καλή όσον αφορά τα Xbox One S bundles, τα οποία ήδη δίνουν δωρεάν παιχνίδια όπως το Halo, το Madden, το Forza Horizon 3 (επίσημη κυκλοφορία στις 27 Σεπτεμβρίου) καθώς και διάφορα FIFA bundles. Επομένως, με αυτόν τον τρόπο μπορεί κανείς να παραλάβει περισσότερα, δωρεάν games. Να σημειωθεί πως η τιμή των πακέτων για το Xbox One S αρχίζει από 300$ (περίπου 270 ευρώ).

xbox-one-s-promotion-for-limited-time

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα διατίθεται ένα δωρεάν game μαζί με κάθε αγορά Xbox One S ή Xbox One. Η ποικιλία στα games θα ικανοποιήσει αρκετά γούστα !

Μερικές επιπλέον πληροφορίες

Αξίζει να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη προσφορά δεν συμφέρει για τα pre – order games και τις μεταχειρισμένες κονσόλες. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Το Xbox One θεωρήθηκε ως η best – seller κονσόλα στις Η.Π.Α τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του NPD.

Επιπλέον, η κονσόλα του Xbox One S κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016. Το σύστημα είναι 40% μικρότερο σε μέγεθος από το original μοντέλο και χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό τροφοδοτικό. Επιπρόσθετα, άλλα χαρακτηριστικά της είναι η HDR υποστήριξη για μερικά games καθώς και ένα ολοκαίνουργιο Xbox One χειριστήριο, το οποίο διαθέτει υποστήριξη Bluetooth και λαβές με εντυπωσιακή υφή.

[Πηγή]

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts