Ακυρώθηκε το Zelda Breath of the Wild για το WiiU?

Smiley face

Σύμφωνα με μια φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως η έκδοση του Zelda Breath of the Wild για το WiiU ακυρώνεται χωρίς ωστόσο η Nintendo να έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο επίσημα! (“editor χαζεύει τα νύχια του αναρωτόμενος προς τι η έκπληξη”)

Όλα ξεκίνησαν όταν το ιαπωνικό site Kujo παρουσίασε ένα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η έκδοση του  νέου Zelda για το WiiU ακυρώνεται λόγω “τεχνικών περιορισμών” καθώς το WiiU μοιάζει εξαιρετικά αδύναμο για να μπορέσει να έχει ένα  ικανοποιητικό οπτικό αποτέλεσμα που θα επιθυμούσε και η ίδια η Nintendo.

Zelda

Το Zelda είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2013 για WiiU και μετά από πάρα πολλές αναβολές λόγω των περιορισμών που είχε η Nintendo εξαιτίας της κονσόλας ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει και για WiiU αλλά και το νέο επερχόμενο Nintendo Switch!

Ωστόσο στα πρόσφατα Game Awards 2016 όπου το νέο Ζelda έλαβε το βραβείο ως του πιο αναμενόμενου τίτλου της χρονιάς η Nintendo ανέφερε πως θα κυκλοφορήσει κανονικά για WiiU και Nintendo Switch.

Zelda

Τέλος αξίζει η επισήμανση πως όλο αυτό είναι μόνο μια φήμη και τίποτε άλλο με την Nintendo να μην έχει πάρει ακόμα θέση και πως εάν ισχύει θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της Nintendo που ένας νέος τίτλος Ζelda δε θα κυκλοφορήσει για κάποια από της κονσόλες της! ( Τα Ζelda Windwaker και Twilight Princess που κυκλοφόρησαν ήταν HD remake των αρχικών τίτλων που κυκλοφόρησαν για το Gamecube.)

 

Μπορείτε να δείτε το νέο Trailer του Zelda Breath of the Wild παρακάτω

 

 

[Πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts