Ζωντάνεψε το Drone City Scanner

Smiley face

Ένας fan του παιχνιδιού της Valve που έχει αφήσει ιστορία αλλά και κρατάει σε αναμονή πάρα πολύ κόσμο για το νέο παιχνίδι της σειράς, δημιούργησε το δικό του Drone βασισμένο πάνω στο Drone City Scanner το οποίο οι παίκτες μπορούσαν να συναντήσουν στην πόλη City-17. Μέσα στο παιχνίδι η ιπτάμενη συσκευή αυτή λειτουργούσε σαν κάμερα η οποία παρακολουθούσε την πόλη για τυχόν παραβάτες. Στην πραγματική ζωή το Drone City Scanner μπορεί μόνο να πετάει, δεν έχει κάμερα πάνω του.

Όταν η συσκευή ήταν έτοιμη, ο δημιουργός του έκανε ένα βίντεο κλιπ στο οποίο έδειξε την λειτουργία του και ανέφερε μερικές πληροφορίες για την δημιουργία του. Στο ήδη υπάρχον Drone απλά πρόσθεσε κομμάτια πλαστικού τα οποία ήταν βαμμένα και χρωματισμένα στα χρώματα που ήθελε και μερικά φωτάκια τα οποία είναι χαρακτηριστικά κομμάτια που δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το Project αυτό.

Οι διαστάσεις του Drone City Scanner :
Ύψος λίγο λιγότερο από ένα μέτρο και πλάτος του δεν ξεπερνά το μισό μέτρο. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί το Drone μπορεί να σηκωθεί σε ύψος λίγο μεγαλύτερο του ενός μέτρου. Διάρκεια πτήσης είναι 11 λεπτά.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts