GameHorizon.gr

Νέα για το Trickster

Η επίσημη ιστοσελίδα της τηλεοπτικής σειράς Trickster: Edogawa Rampo ‘Shounen Tantei-dan’ Yori (Trickster: From Rampo Edogawa’s “The Boy Detectives Club”) αποκάλυψε το cast της σειράς, τον καλλιτέχνη του νέου θεματικού τραγουδιού, ένα νέο visual, καθώς και την ημερομηνία πρεμιέρας, η οποία θα είναι στις 3 Οκτωβρίου.

Η Azusa Tadokoro θα εκτελέσει το τραγούδι των τίτλων τέλους, με τίτλο “1Hope Sniper”. Το CD Single του τραγουδιού αυτού, είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 26 Οκτωβρίου.

Το cast περιλαμβάνει:

Daisuke Ono ως Kogorou Akechi, ο ντετέκτιβ που είναι επικεφαλής του Akechi Detective Agency. Είναι αρκετά τεμπέλης και συνήθως αποπνέει έναν αέρα αποτυχίας. Οι πνευματικές και φυσικές του δυνάμεις είναι απίστευτες. Υπήρξε κάποτε και μισθοφόρος.

Takuya Masumoto ως Masaharu Shouta, ένα πρώην μέλος του Boys Detectives Club, και τωρινό μέλος του tennis club, και judo club του Rurino Academy. Είναι ευθύς και βολικός τύπος. Μετά το σχολείο και κατά την περίοδο των διακοπών, βοηθάει στο Shouta Flower Shop.

Makoto Furukawa ως Tomohisa Outomo, ο σχεδιαστής του Boy Detectives Club’s “seven tools”, και ο ιδρυτής και μέλος του scientific experiment club του σχολείου του. Στο Rurino Academy, στο σχολείο που πάει ο Hanazaki, δουλεύει με τον μικρότερο Yamane στο science club του σχολείου. Είναι πολύ όμορφος, και έχει τον τρόπο του με τα κορίτσια.

Yoshitaka Yamaya ως Tasuku Yamane, ένα μέλος του scientific experiment club, τον οποίο συνέχεια πειράζει ο Outomo. Θαυμάζει κατά βάθος τον Inoue. Είναι γεμάτος σεβασμό και πολύ ευγενικός όταν μιλάει.

Daiki Yamashita ως Yoshio Kobayashi, ένα αγόρι ανακτήθηκε από το Unidentifiable Mist, του οποίου το σώμα είναι αθάνατο. Επειδή γνωρίζει από πού προέρχεται αυτή η αθανασία, πληγώνοντας ανθρώπους, έχει μία δυνατή επιθυμία αυτοκτονίας. Είναι συχνά επαναστατικός, μη συνεργατικός, και αγενής.

Ryota Ohsaka ως Kensuke Hanazaki, ένα αγόρι που ήθελε να μπει στο Boy Detectives Club από τότε που ήταν 8 χρονών. Αντί να βάζει πολλά πράγματα στο κεφάλι του, έχει την τάση να ακολουθεί τα συναισθήματά του δίχως σκέψη.

Yuichiro Umehara ως Ryou Inoue, ο πρώην αρχηγός του Boy Detectives Club, πριν αφήσει την θέση για τον Hanazaki. Είναι έξυπνος, και μέχρι και τώρα συνεχίζει να διαχειρίζεται τον πύργο ελέγχου της ομάδας.

Ibuki Kido ως Makoto Noro, το μόνο θηλυκό μέλος του Boy Detectives Club, και διάνοια σε ότι αφορά τους υπολογιστές. Δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι, για αυτό επικοινωνεί μόνο μέσω μικροφώνου, κάμερας, και της κουκουβάγιας της Pippo-chan.

Azusa Tadokoro ως Nao Nakamura, μία γυναίκα ντετέκτιβ του τομέα public safety general affairs της αστυνομίας, η οποία συχνά επισκέπτεται το detective agency του Akechi. Αρκετές φορές έχει ζητήσει την βοήθεια του Akechi για ορισμένες υποθέσεις.

Gackt ως Fiend With Twenty Faces, ένας εγκληματίας και ειδικός στις μεταμφιέσεις, του οποίου η ηλικία, το φύλο, και η εθνικότητα είναι άγνωστα. Λίγοι έχουν δει το πρόσωπό του. Κρύβεται πίσω από πολλά για να προκαλεί τον Akechi, αλλά προσωπικά δεν σκοτώνει ανθρώπους.

Το anime θα ξεκινήσει στο Tokyo MX και στο Yomiuri TV στις 3 Οκτωβρίου, και στο BS11 στις 4 Οκτωβρίου. Στην ιστοσελίδα σημειώνεται πως πέρα από τη σειρά και το manga, το project περιλαμβάνει stage play καθώς και live-action ταινία.

Facebook Comments

Γιάννης Στάθης
Τα παιχνίδια μπήκαν στη ζωή του από μικρή ηλικία με πρώτη επαφή το Samurai Shodown στο PlayStation. Ιδιαίτερη προτίμηση έχει στα action και MOBA games. H δεύτερη αγάπη του είναι τα Anime. Από το 2009 μέχρι σήμερα έχει δει πάνω από 50 Anime με ιδιαίτερη προτίμηση στα Supernatural, Sports και Superpower.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon