Η EA θα φέρει έναν από τους μεγαλύτερους τίτλους της στο Nintendo Switch

Smiley face

ΕΑ – “Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή”

 

(editor’s note: Και το να χώσεις το κεφάλι σου σε φούρνο μικροκυμάτων είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μέθοδος αυτοκτονίας αλλά αυτό δε σημαίνει οτι ανυπομονώ να το δοκιμάσω.)

Κατά τα φαινόμενα, η EA σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα ή δύο παιχνίδια για το Nintendo Switch, και ακούγεται πως θα είναι από πολύ γνωστά franchises.

Μιλώντας στο UBS Παγκόσμιο Συνέδριο Τεχνολογίας στο Σαν Φρανσίσκο, ο CFO της Electronic Arts, Blake Jorgensen μίλησε για τα σχέδια της εταιρίας όσον αφορά το Nintendo Switch. Το γνωστό παιχνίδι δεν θα είναι τίτλος που θα δημιουργηθεί αποκλειστικά για την νέα κονσόλα της Nintendo. Πρόκειται για port ενός από “τα μεγαλύτερα παιχνίδια ” της EA.

“Δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμα ποιο παιχνίδι, αλλά μπορείτε να υποθέσετε πως είναι από τα μεγαλύτερα παιχνίδια μας,” είπε ο Jorgensen. “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την Nintendo”.

Ο διευθυντής είπε επίσης πως υπάρχουν ακόμα ερωτήματα για το πόσο ελκυστικό θα είναι το Nintendo Switch στο ευρύ κοινό. Μεγαλύτερες ανησυχίες υπάρχουν ειδικά για όσους έχουν ήδη μια φορητή συσκευή.

“Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Αλλά δεν μπορώ ακόμα να προβλέψω πόσο επιτυχημένη θα είναι,” είπε. “Θα ενδιαφερθεί ο κόσμος σε μια φορητή συσκευή μαζί με εκείνη που έχουν και τώρα;”

Η ΕΑ υποστήριξε το Wii U με τέσσερα παιχνίδια, όλα γνωστοί τίτλοι. ήταν τα Mass Effect 3, Need for Speed Most Wanted, Madden NFL 13, και FIFA 13. Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της κονσόλας, η εταιρία ανακοίνωσε πως δεν σχεδίαζε να κυκλοφορήσει άλλα παιχνίδια για το Wii U. Το πρώτο Wii από την άλλη, είχε την υποστήριξη 65 τίτλων από την ΕΑ. (editor’s note: Αυτή τη φορά θα τα πας καλύτερα Nintendo, το νιώθω! Αυτή τη φορά η EA θα μυριστεί τη φάβα μόλις μετά από δύο τίτλους!)

Η εταιρία είναι μια από τις πολλές που ανακοίνωσαν την υποστήριξη τίτλων για το Switch. Μερικά άλλα από τα μεγάλα ονόματα είναι η Activision, η Bethesda, η Capcom, η Take-Two, η Square Enix και η Warner Bros (για μια πλήρη λίστα, δείτε εδώ).

Να θυμίσουμε πως το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2017. Περισσότερες πληροφορίες όπως τιμή, δυνατότητες και πληροφορίες για την κυκλοφορία, θα μάθουμε σε μια παρουσίαση τον Ιανουάριο του 2017.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts