Αιχμάλωτα Pokemon επιστρέφουν στην Nianitc

Smiley face

Τα Pokémon είναι μια σειρά Παιχνιδιών και Anime που όλοι αγαπήσαμε. Άλλοι τα γνώρισαν από την αρχή και άλλοι τα γνώρισαν πιο μετά. Όπως και να χει, υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που ίσως σας ήταν άγνωστες αναφορικά με τα Pokémon. Γι΄ αυτόν το λόγο εμείς στο Gamehorizon.gr ψάξαμε και βρήκαμε 10 πράγματα που ίσως να μην γνωρίζατε. 

Στο Pokémon GO υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις μάχες. Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμη, οι μάχες διεξάγονται στα Γυμναστήρια ή αλλιώς Gyms.

Οι προγραμματιστές της Niantic λαμβάνουν πίσω τα Legendary Pokémon που έχουν αιχμαλωτιστεί απ’τους εκπαιδευτές στο Pokémon GO.

Την περασμένη εβδομάδα ένας εκπαιδευτής του Pokémon GO ισχυρίστηκε ότι έχει πιάσει το Legendary Pokémon Articuno. Άλλοι εκπαιδευτές τον αποκαλούσαν cheater και ότι χρησιμοποιούσε κάποιο πρόγραμμα για ψεύτικο gps. Η Niantic αποδέχθηκε ότι πραγματοποιήθηκε κάποιο λάθος καθώς δεν είχε σκοπό να πράξει release των Legendary Pokémon και γι’ αυτόν τον λόγο πήρε πίσω τα όλα τα Legendary που είχαν αιχμαλωτισθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Τα ακριβή λόγια της Niantic ήταν “Πρόσφατα παρατηρήσαμε πως μερικά Legendary Pokémon ‘‘μπήκαν΄΄ σε κάποιους λογαριασμούς καθώς δεν έπρεπε. Για να διατηρηθεί η ακεραιότητα του παιχνιδιού και σαν μέτρο δικαιοσύνης, διορθώσαμε την κατάσταση και ανακλήθηκαν τα εκάστοτε θρυλικά απ΄τους λογαριασμούς των παικτών.”

Ωστόσο έχουν ανέβει και αποδεικτικά στοιχεία στο διαδίκτυο όπου κάποιοι χρήστες είχαν στην κατοχή τους πράγματι το θρυλικό Pokémon Articuno.

Pokemon

Αν και υπάρχουν αναρίθμητα bugs στο παιχνίδι η Niantic “παλεύει” ουσιαστικά να διορθώσει το παιχνίδι και να του δώσει ένα πιο ευδιάκριτο και ρεαλιστικό design. Άλλωστε το έχει αποδείξει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα προσπαθώντας ταυτόχρονα να πραγματοποιήσει release της εφαρμογής και στις υπόλοιπες χώρες που είναι στο schedule της.

Μπορείτε να δείτε το Reward System , όπως και το Pokemon Go Survival Kit Part 1 και Part 2 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts