Pokemon GO Survival Kit Part 1

Smiley face

Το Pokemon GO έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Δεν έχει κλείσει ένα μήνα κυκλοφορίας ακόμα, και η ανοδική του πορεία κάνει πολλές άλλες εταιρίες να ζηλεύουν. Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες 20 χώρες που είχαν την τιμή να γευτούν αυτήν την εμπειρία. Οι χρήστες στη χώρα μας όλο και αυξάνονται, παρόλο που η εφαρμογή είναι ακόμα σε περίοδο beta testing (έκδοση 0.31.0). Αλλά, παρόλα τα bugs και τα διάφορα προβλήματα που συνεχώς παρουσιάζονται και προκαλούν δυσανασχέτηση στους παίκτες, υπάρχουν και πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εμείς για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη training εμπειρία.

Η ομάδα του GameHorizon αποφάσισε να συλλέξει στοιχεία και να σας παρουσιάσει λύσεις και εξοπλισμό για να καταφέρετε να παίξετε το παιχνίδι με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Οι λύσεις χωρίζονται σε software (optimizations, configurations…) και hardware (smartphones, powerbanks…).

Στο Part 1 θα επικεντρωθούμε στο hardware, και πιο συγκεκριμένα στα smartphones. Ακολουθεί μία λίστα με budget smartphones (budget μέχρι 250€) τα οποία αποτελούν το κυριότερο εργαλείο για την λειτουργία της εφαρμογής. Για την επιλογή των παρακάτω συσκευών, λάβαμε υπόψιν τον χρονισμό και τους πυρήνες του επεξεργαστή, την μνήμη RAM, την έκδοση λογισμικού android, την αυτονομία της μπαταρίας, και την τιμή (μιας και μιλάμε και για budget επιλογές). Να σημειωθεί εδώ πως όλα τα στοιχεία συλλέχθηκαν από το skroutz.gr (τιμές), και από τις επίσημες ιστοσελίδες των συσκευών (χαρακτηριστικά). Οι παρακάτω επιλογές αποτελούν ένα μικρό δείγμα μίας τεράστιας γκάμας συσκευών, και είναι καθαρά δικές μας προτάσεις (κανένας περιορισμός).

Πάμε λοιπόν στη λίστα:

Huawei Honor 5c [specs][price]

Energy Sistem Phone Pro 4G [specs][price]

Huawei P9 Lite [specs][price]

Lenovo Vibe S1 Lite [specs][price]

Sony Xperia M5 [specs][price]

LG Nexus 5X [specs][price]

Meizu M3 Note [specs][price]

Lenovo Vibe K5 Plus [specs][price]

ZTE Blade S6 Flex [specs][price]

THL T100S [specs][price]

Vernee Thor [specs][price]

Lenovo Vibe K5 [specs][price]

BlackView Omega Pro [specs][price]

Motorola Moto G 3rd Gen [specs][price]

Elephone P6000 Pro [specs][price]

Zopo Speed 7 [specs][price]

Όπως παρατηρήσατε όλες οι συσκευές τρέχουν λογισμικό android. Ο λόγος που δεν υπάρχουν iOS συσκευές, είναι το budget που ορίσαμε εξαρχής, αλλά και η αυτονομία της μπαταρίας. Ελπίζουμε να σας κάλυψαν οι παραπάνω επιλογές. Αν κάποιος έχει κάποια από τις παραπάνω συσκευές, ας μας πει την γνώμη του από την εμπειρία του για το smartphone. Επίσης, αν κάποιος έχει να προτείνει κάποια άλλη συσκευή (πάντα στο όριο <250€), είναι ελεύθερος να το κάνει στα σχόλια. Πριν από οποιαδήποτε αγορά, βεβαιωθείτε πως η συσκευή διαθέτει Google Play Store (αν και μπορείτε να κατεβάσετε το Pokemon GO από άλλη πηγή), και διαβάστε σχετικές αξιολογήσεις. Επίσης (για τους λάτρεις των αξεσουάρ), βεβαιωθείτε για τα αξεσουάρ (θήκες, καλύμματα οθόνης, κ.α.) που είναι διαθέσιμα στην αγορά πριν την επιλογή οποιασδήποτε συσκευής.

Ακολουθεί σύντομα και Part 2 όπου θα μιλήσουμε για Powerbanks.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts