Επιστροφή του κλασικού Headphone Jack σε iPhone 7

Smiley face

Ο προγραμματιστής Scotty Allen ή αλλιώς DIY Hero (έτσι τον αποκαλούν τα Social Media), δεν συμφώνησε με την Apple και την προτεινόμενη λύση της για τα κινητά της, από τα οποία πλέον αφαίρεσαν την παραδοσιακής υποδοχής σύνδεσης ακουστικών (Jack) για το iPhone 7 και νεότερα μοντέλα. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει από μόνος του τέτοια υποδοχή.

Ο κατασκευαστής (Apple) ισχυρίζεται ότι η τυπική έξοδος ήχου δεν επιτρέπει να φτιάξει ένα smartphone αρκετά λεπτό, αλλά ο Scotty μετά από αυτά που θα δείτε, κατάφερε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς αυτούς.

Scotty Allen iPhone 7

Στη διαδικασία της προσθήκης Headphone Jack 3,5 χιλιοστών, στο iPhone είχε πολύ δουλειά -Δήλωσε ο Scotty.

Αρχικά, μετέφερε την μπαταρία και το μηχανισμό κραδασμών για να ελευθερώσει τον χώρο για την έξοδο ήχου. Μετά από αυτό, έκανε μια τρύπα στη συσκευή και πρόσθεσε ένα PCB, το οποίο είναι υπεύθυνο για τις πρόσθετες λειτουργίες – για παράδειγμα, παύει τον ήχο κατά το τράβηγμα των ακουστικών.

 

Κατά τη διάρκεια του Project αυτού, ο Scotty κατάφερε να σπάσει τρία smartphones της Apple και ξόδεψε πάνω από χίλια δολάρια σε αξεσουάρ. Η ολοκλήρωση του έργου του πήρε τέσσερις μήνες, και τώρα ο DIY Hero (όπως τον αποκαλούν στο διαδίκτυο) έχει ένα και μοναδικό iPhone 7 με υποδοχή για ακουστικά με θύρα Jack 3,5 χιλιοστών.

Ο προγραμματιστής υποσχέθηκε να δώσει στην Apple τη δουλειά του, αν φυσικά, εξακολουθούν και θέλουν να επαναφέρουν την τυπική έξοδο ήχου του smartphone τους.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts