Νέα για το PS4 και PS4 Pro από την SONY

Smiley face

Έγινε πραγματικότητα αυτό που περιμέναμε όλοι τόσο καιρό. Στο PlayStation Meeting η εταιρία SONY ανακοίνωσε τα δυο νέα μοντέλα της από την παιχνιδο-κονσόλα της. Την μικρή/οικονομική έκδοση με την επίσημη ονομασία PS4 και την έκδοση που πολλοί την θεωρούν “τούμπανο” το PS4 Pro.

PS4 Pro

PS4 Pro PS4 Pro

 Πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment ο Andrew House δήλωσε πως το PS4 Pro θα υποστηρίζει όπως και ήταν αναμενόμενο 4K ανάλυση. Ο επεξεργαστής της νέας κονσόλας θα έχει την διπλάσια ισχύ σε σύγκριση με την τωρινή κονσόλα της εταιρίας. Όλα τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει για PS4 θα είναι συμβατά με την νέα παιχνιδομηχανή και εννοείται πως η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου θα ξεκινάει με ελάχιστα το 1TB.

PS4 Pro

Όσον αφορά τον μικρότερο αδερφό της PS4 Pro έκδοσης, δεν έχουμε πάρει τίποτα νεότερα. Ο λόγος είναι απλός, όλα υπάρχουν στο διαδίκτυο από καιρό τώρα. Το μέγεθος τώρα, το είδαμε και LIVE. Αρκετά μικρότερο σε σχέση με το τωρινό “τουμπανάκι”.

Διαθέσιμο για αγορά το PS4  θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου. Η αναμενόμενη τιμή του είναι 299$, σύμφωνα με την δήλωση του Andrew House.

PS4 Pro

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts