Steam Winter Sales! – Gamehorizon’s Guide

Smiley face

Ξέρετε τι σημαίνει Χριστούγεννα: Σύνδεση με την οικογένεια, καλό φαγητό, ευτυχία και χαρά για όλους, χιονάνθρωποι, και κυρίως ανοιχτά πορτοφόλια. Προσπερνώντας τις super εκπτώσεις που θα βγαίνουν καθημερινά, ακολουθήστε τις οδηγίες μας για λίγο πραγματικό value for money στις διακοπές. Μετά τη βασική λίστα έχουμε ακόμα πιο ειδικούς οδηγούς από κάτω για τα must have.

Γενικά Καλοί Τίτλοι:

1)Dead Space:  Το είχαμε και στη λίστα του Halloween, τι να πει κανείς για το θρύλο του gaming; Μια απολαυστική εμπειρία που βασικά είναι resident evil αλλά καλύτερο, δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κανενός.

2)Dreadout: Again, το είχαμε αναφέρει και στη λίστα του Halloween, το Dreadout είναι από τα καλύτερα horror που υπάρχουν και στην τιμή του είναι αδικαιολόγητο να μην το έχετε.

3)Metro Redux Bundle: Δύο φανταστικά παιχνίδια στα μόλις 3.75 μαζί (αγνοήστε την τιμή από κάτω, το bundle είναι φθηνότερο). Τσουφ τσουφ! Δείτε το review μας εδώ.

4)Amnesia: The Dark Descent: Ένα από τα horror που καθόρισαν μια ολόκληρη γενιά, σίγουρα άξιο της προσοχής σας. Δείτε το review μας εδώ.

5)System Shock 2: ΤΟ horror που καθόρισε όλες τις γενιές.

6)Thief Deadly Shadows: Η απόλυτη stealth εμπειρία σε first person (ντροπιάζει και Dishonored).

7)Deus Ex Human Revolution: Το sequel του είναι ελαφρώς καλύτερο, αλλά οι απαιτήσεις του σε hardware κάνουν το Human Revolution το μοναδικό αγωνιστή στο σκοτεινό μελλοντικό Detroit.

8)Burnout Paradise: Κατά πολλούς, μαζί και μένα, το καλύτερο racing που υπήρξε ποτέ (και γενικά δεν μ’αρέσουν καθόλου τα racing). Βάλτε τα ηχεία στο τέρμα και τραγουδήστε περήφανα το “I wanna be your girlfriend” προσπαθώντας να μην το σκέφτεστε.

9)Planescape Torment: Το απόλυτο RPG, με μηχανισμούς dungeons&dragons, πρωτότυπη ιστορία, και κυρίως, ανεπανάληπτο setting.

10)Fallout New Vegas: Το Fallout 4 είναι και σχετικά βαρύ και αρκετά ακριβό ακόμα, οπότε λαμβάνοντας υπόψιν την ελληνική οικονομία, το New Vegas είναι η ιδανική λύση.

11)Game of Thrones Telltales: Το καλύτερο Game of Thrones παιχνίδι που υπήρξε, και το δεύτερο καλύτερο παιχνίδι της Telltales.

12)Batman Telltales: ΤΟ καλύτερο παιχνίδι της Telltales, με σοκαριστικό σενάριο και μία ΠΟΛΥ πρωτότυπη αλλαγή στην ιστορία του Σκοτεινού Ιππότη.

13)The Witcher Trilogy: Μπορεί η CD Project Red να μας έβγαλε λίγο bullsh!t για τις επιλογές που μεταφέρονται από το ένα στο άλλο, αλλά τα Witcher παραμένουν από τα κορυφαία RPG που υπάρχουν.

14)Batman Arkham Origins: “Μα ακούσαμε…” Βλακείες ακούσατε. Με εξαίρεση το Arkham Knight, που δεν έχω παίξει ακόμα, το Origins είναι με διαφορά το καλύτερο της σειράς, ειδικά με το υπέροχο χριστουγεννιάτικο setting του.

15)Dead Island: Απολαυστική first person σφαγή zombies σε εξωτικές παραλίες με μωρά με bikini; Yes please! Ειδικά όσοι έχετε πάει διακοπές Ρόδο επιβάλλεται να παίξετε Dead Island.

16)Risen 2: Dark Waters: Arrrgh!

17)Syberia Bundle: Από τα καλύτερα και πιο ατμοσφαιρικά adventure που υπάρχουν, με setting… Ε, μαντέψτε.

18)Skullgirls: Από τα πιο “κουλά” και απολαυστικά fighting games, με πλούσια ιστορία, που θα αγαπήσετε σίγουρα.

19)Far Cry 3: Επειδή αν πρέπει να παίξετε ένα Ubisoft sandbox (ας είμαστε ειλικρινείς, όλα τα ίδια είναι), παίξτε αυτό όπου πηδάτε την ψυχωτική αδερφή του ψυχάκια ανταγωνιστή. Totally worth it.

20)Stalker Bundle: Ή εναλλακτικά μόνο το Call of Pripyat στα 5 ευρώ. Διαβάστε και το review μας εδώ.

21)Valve Complete Pack: Ε, καλά, τι να λέμε; Στα 5.30 Portal series, Half-Life series, Left4Dead series ΚΑΙ μπόλικα Counter Strike; Ούτε καν να το σκέφτεστε. BUY.

22)Hateful Days bundle: Τα έχω ονομάσει στο παρελθόν τα καλύτερα visual novel που υπάρχουν (επειδή το από κάτω είναι μόνο ένα επεισόδιο) και μένω στην απόφασή μου. Το Analogue: A Hate Story και το sequel του Hate Plus είναι γ@μημένα αριστουργήματα.

23)Dysfunctional Systems: Learning to Manage Chaos: Ότι πιο όμορφο θα δείτε ποτέ σε visual novel.

24)The Void: Κάτι… Πολύ περίεργο. Πηγαίνετε για τις γυμνές γυναίκες, μείνετε για την πιο μοναδική gaming εμπειρία της ζωής σας.

25)Dark Messiah: First person RPG hack&slash με έμφαση στη σφαγή και τα environmental kills; Take my money. ΠΟΛΥ μπροστά για την εποχή του και απόλαυση ακόμα και σήμερα.

26)Bioware Bundle: Jade Empire, Mass Effect 1&2 ΚΑΙ Dragon Age Origins; Αμέσως μετά το Valve Complete Pack, ΑΓΟΡΑΣΕ.

 

Καλύτερο Value for Money:

 • Valve Complete Pack: Απλώς αγοράστε το, σοβαρά. Και μόνο το Half-Life 2 να ήταν, με τον γελοίο αριθμό άριστων modes/αυτόνομων stories που έχουν βγει για αυτό θα παίζετε για ένα χρόνο σχεδόν και δε θα λέτε να τελειώσετε. Οπωσδήποτε αγορά.
 • Bioware Bundle: Το ένα αριστούργημα μετά το άλλο. Αμέσως μετά το από πάνω, buy.
 • Amnesia: The Dark Descent: Όμοια με το Half-Life 2, όχι μόνο είναι το ίδιο το παιχνίδι αριστούργημα, αλλά έχει και φανταστικά modes που θα σας κρατήσουν για μήνες.
 • The Witcher 1: 1.20 για ένα τεράστιο game με πολλά τέρατα, πολλές λύσεις για quest και πολλές κορασίδες που ψάχνουν λίγη καλοπέραση χωρίς συνέπειες.
 • Dead Space/Burnout Paradise: Επικές, πολύωρες εμπειρίες, το καθένα εκπληκτικό με τον τρόπο του.

Οδηγός για τζαμπατζίδες:

Με 10ευρώ:

 • Bioware Bundle
 • Valve Complete Bundle

ή εναλλακτικά

 • Dead Space
 • Deus Ex Human Revolution
 • Amnesia: The Dark Descent
 • Thief Deadly Shadows

ή εναλλακτικότερα

 • Burnout Paradise
 • Syberia Bundle
 • The Void
 • Dark Messiah
 • Dysfunctional Systems: Learning to Manage Chaos

με 5ευρώ:

 • Thief Deadly Shadows
 • The Witcer
 • Dreadout
 • Dysfunctional Systems

ή εναλλακτικά

 • Bioware Bundle

Διαβάστε επίσης Steam Halloween Sales Guide

Χο χο χο! Καλές αγορές!

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts