Έρχεται νέα ταινία Tomb Raider

Smiley face

Εδώ και καιρό η GK Films έχει τα δικαιώματα για μια νέα Tomb Raider ταινία για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά. Μια συνέντευξη με τον παραγωγό της ταινίας όμως έδωσε απαντήσεις στο πια κατεύθυνση θα πάρει η νέα αυτή ταινία.

TRM2

Σε συνέντευξη με την IGN ο παραγωγός Roar Uthaug μίλησε για τα σχέδια που έχει για την ταινία Tomb Raider καθώς και για τις απόψεις του για την rebooted σειρά videogames του ίδιου τίτλου. Σύμφωνα με τον Uthaug, απολαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει την Lara Croft η Crystal Dynamics και επιθυμεί να προσαρμόσει έναν παρόμοιο χαρακτήρα στην ταινία του.

“I think making Lara Croft feel like a real human being, that’s definitely something we want to bring to the big screen as well. I think we’ll want to make people relate to Lara as a character.”

Ο Uthaug δεν είπε ότι η νέα ταινία θα βασίζεται στα rebooted games της σειράς αλλά σίγουρα θα την επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό. Ο Uthaug έχει μεγάλη ευθύνη για την ταινία όχι μόνο επειδή είναι μια ιδιαίτερα γνωστή σειρά αλλά επειδή η πρώτη ταινία Tomb Raider ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίας βασισμένες σε videogames πράγμα που τον κάνει νιώθει οτι πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

TRM3

Επίσης το Rise of the Tomb Raider βραβεύθηκε για το εξαιρετικό writing οπότε ελπίζουμε πως ο Uthaug και ο συγγραφέας Geneva Robertson θα βρουν ένα story το ίδιο καλό με αυτό.

Ακόμα και με αυτές τις πληροφορίες πολλοί gamers μπορεί να μην δείξουν τόσο ενδιαφέρον, και δικαιολογημένα, αν λάβουμε υπόψιν τις προηγούμενες απόπειρες ταινιών βασισμένων σε games.

Η σειρά Tomb Raider έχει μεγάλη επιτυχία από τότε που έγινε reboot με αποτέλεσμα να δώσει μια πνοή φρέσκου αέρα στη σειρά και έδειξε ότι μπορεί να προσαρμόζεται στου καιρούς.

TRM4

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts