Προσομοιωτής άστεγης ζωής το Hobo : Tough Life

Smiley face

Το studio T4J και Moravia Tales εδώ και μερικούς μήνες δουλεύουν πάνω σε ένα πρωτοποριακό παιχνίδι προσομοίωσης της ζωής των άστεγων επονομαζόμενο Hobo : Tough Life. Πρόσφατα μίλησαν για το project τους και παρουσίασαν μερικές φωτογραφίες μαζί με το Trailer του παιχνιδιού.

Hobo : Tough Life Hobo : Tough Life

Σύμφωνα με τους developers το Hobo : Tough Life είναι προσομοίωση της επιβίωσης με στοιχεία παιχνιδιού ρόλων. Τα γεγονότα εξελίσσονται σε μερικές αστικές περιοχές, στο μετρό και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Οι παίκτες θα πρέπει να εξερευνήσουν τον κόσμο, να βρουν τροφή, ζεστές φωτιές την νύχτα και να κρύβονται από την αστυνομία στα στενά την πόλης.

Hobo : Tough Life Hobo : Tough Life

Για να φορέσετε στον χαρακτήρα σας ρούχα, θα είναι απαραίτητο να ψάξετε στους κάδους απορριμάτων ή να προσπαθήσετε να ζητιανεύετε για χρήματα από τους περαστικούς. Οι κάτοικοι της πόλης όμως θα είναι απότομοι και θα εκφράζουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς την πλευρά σας.

Τώρα το Hobo : Tough Life περνάει τον έλεγχο από την υπηρεσία Greenlight του Steam. Αν ο έλεγχος ολοκληρωθεί με επιτυχία το παιχνίδι θα είναι έτοιμο προς πώληση το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Trailer του παιχνιδιού παρακάτω :

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts