Το GameHorizon ξεκινάει την συνεργασία του με το GameVille.gr

Smiley face

Το GameHorizon.gr  είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας του με το GameVille.gr έναν ιστότοπο γεμάτο από ευχάριστες αναμνήσεις, παιχνίδια για παρέες και πολλά άλλα.

Το GameVille εστιάζει στα επιτραπέζια παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, και σε παιχνίδια φαντασίας (fantasy games), ενώ ταυτόχρονα παρέχει μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών και συλλεκτικών ειδών γύρω από τον κόσμο του παιχνιδιού! Το οραμά τους είναι, το επιτραπέζιο παιχνίδι να εισβάλει στην καθημερινή διασκέδαση μικρών και μεγάλων! Ένας επιπλέον στόχος τους είναι να μεγαλώσουν τα communities των fantasy games σε όλη την Ελλάδα, και αυτό θα το πετύχουμε δίνοντας τις πιο ποιοτικές παροχές σε προϊόντα και εκδηλώσεις αλλά πλέον και με την ορθή ενημέρωση μέσω των άρθρων του GameHorizon.gr.
Χρησιμοποιώντας την εμπλουτισμένη ιστοσελίδα τους, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα το παιχνίδι που ταιριάζει σε εσάς και την παρέα σας. Παρέχοντας επιτραπέζια από αρκετές διαφορετικές εταιρίες, που εστιάζουν σε διάφορες ηλικίες, μπορούν να ικανοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Ανάμεσα στα παιχνίδια φαντασίας και στρατηγικής, μπορείτε να βρείτε παιχνίδια των μεγαλύτερων brand names του κόσμου, όπως της “wizards of the coast” (magic: the gathering, dungeons and dragons…).

Το GameVille εστιάζει στα επιτραπέζια παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, και σε παιχνίδια φαντασίας (fantasy games) Το GameVille εστιάζει στα επιτραπέζια παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, και σε παιχνίδια φαντασίας (fantasy games)
Το GameVille εστιάζει στα επιτραπέζια παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, και σε παιχνίδια φαντασίας (fantasy games)

Πέρα από το διαδικτυακό κατάστημα, μπορείτε να τους βρείτε και στο φυσικό χώρο, στο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στον Βόλο (Σκουφά 3 – Νεάπολη), εκεί μπορείτε να το γνωρίσετε τους υπεύθυνους του καταστήματος και να γίνετε μια παρέα παίζοντας με τις ώρες τα αγαπημένα σας επιτραπέζια παιχνίδια. Επίσης, συχνά διοργανώνονται εκδηλώσεις και τουρνουά για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του site και στην σελίδα μας στο Facebook που διαθέτουμε.

Καλό παιχνίδι παιδιά !

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts