Το Overwatch θα έχει υποστήριξη από Dolby Atmos

Smiley face

Σήμερα η Blizzard ανακοίνωσε πως το νέο τους παιχνίδι, το Overwatch, θα είναι το πρώτο στον κόσμο με υποστήριξη της τεχνολογίας Dolby Atmos. Μέχρι τώρα βλέπαμε την τεχνολογία αυτή να χρησιμοποιείτε μόνο σε κινηματογραφικές αίθουσες. Η τεχνολογία Dolby Atmos επιτρέπει στον ήχο να μεταφέρετε σε τρεις διαστάσεις με αποτέλεσμα να δίνει στον ήχο ποιότητα. Αυτό βέβαια αποτελεί το πρώτο κομμάτι της τεχνολογίας αυτής μιας και θα πρέπει να έχετε και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να υποστήριξη την τεχνολογία αυτή. 

Για του λόγο το αληθές, παλιότερα υπήρχε ανακοίνωση, από τους Developers του Star Wars: Battlefront, πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει την τεχνολογία αυτή αλλά για αυτό θα χρειαζόταν ακριβός εξοπλισμός κάτι που τους έδωσε αφορμή να μην εφαρμόσουν τελικά το Project αυτό. Η Blizzard όμως μας διαβεβαιώνει πως θα διαμορφώσει την τεχνολογία αυτή καταλλήλως, ώστε να λειτουργεί και σε απλά ακουστικά. Το πως θα γίνει αυτό δεν το γνωρίζουμε αλλά σύντομα θα μάθουμε.

Μπορείτε να δείτε τι είναι το Dolby Atmos παρακάτω :

Πριν από λίγο καιρό η Blizzard είχε ανακοινώσει πως σχεδιάζει να δημιουργήσει σειρά κινούμενων σχεδίων για το Overwatch αλλά και δωρεάν web-Comics. Τα πρώτα Animation θα ξεκινήσουν να βγαίνουν αυτόν τον μήνα και θα συνεχιστούν έως την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού η οποία είναι 24 Μαΐου 2016.

Overwatch Overwatch Overwatch Overwatch

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts