Το UltraLeague μεγαλώνει μήνα με τον μήνα

Smiley face

Το UltraLeague είναι μια προσπάθεια από παιδιά που αγαπούν πολύ το Gaming και το Competitive κομμάτι του. Πριν από λίγους μήνες είδαμε να κάνει τα πρώτα του βήματα με πολύ υποσχόμενα Post. Τράβηξε αρκετό ενδιαφέρων το UltraLeague αφού μετά από 3 τουρνουά που διοργάνωσε ο κόσμος άρχισε να μιλάει για αυτούς και να ζητάει ακόμα περισσότερα τουρνουά.

Για αυτόν τον μήνα έχουμε ακόμη ένα Hearthstone Tournament με αρκετές συμμετοχές, Casting, Streaming και εννοείτε πως οι καλύτεροι θα αναδειχτούν νικητές. 

Ο Μάιος αναμένεται θερμός για το HearthStone League, αφού ο Απρίλιος μας χάρισε τεράστιες μάχες, οπότε ήρθε η ώρα των δηλώσεων! Αν θέλεις και εσύ να παλέψεις για φήμη και έπαθλα πάρε μέρος !!!

Εγγραφείτε τώρα δωρεάν

Διαδικασία Εγγραφής Παιχτών:

  • Oι παίχτες που θέλουν να συμμετέχουν στο UltraLeague πρέπει να είναι εγγεγραμμένα μέλη της σελίδας μας, με τα πραγματικά τους στοιχεία.
  • Η εγγραφή των παιχτών για το  αντίστοιχο  UltraLeague γίνεται στο Banner΄΄Enter The League΄΄ κατά την περίοδο δηλώσεων. Οι εγγραφές γίνονται ορατές μόνο αν είστε συνδεδεμένοι στην σελίδα μας, με τον λογαριασμός σας.
  • H περίοδος δηλώσεων όπως και οι ημερομηνίες διεξαγωγής του League ανακοινώνονται στην σελίδα μας.

 ultraLeague wallpaper

1η Θέση: 50 ευρώ.

2η Θέση: 30 ευρώ.

3η Θέση: 20 ευρώ.

Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής του League: Οι αγώνες θα διεξαχθούν το παρακάτω Σ/Κ. Το Σάββατο οι αγώνες θα ξεκινάνε στις 18:00 και την Κυριακή στις 16:00.

  • 28/05/2016 και 29/05/2016.

Οι Δηλώσεις Κλείνουν στις 26/05/2016, και το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων θα ανακοινωθεί αμέσως.

Οι κανόνες του League: εδώ.

Συμμετέχοντες: εδώ.

Οι παίχτες είναι υποχρεωμένοι να ενημερωθούν για τους κανόνες που αναγράφονται παραπάνω(νέοι κανόνες και τρόπος επικοινωνίας).Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε
e-mail: theo@ultraleague.gr ή nick@ultraleague.gr.

Μπορείτε να δείτε μερικά FlashBacks από τους αγώνες του προηγούμενου μήνα :

Καλή επιτυχία σε όλους από την ομάδα του GameHorizon !

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts