ΕΝΑ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΑΝΙΜΕ, HELLSING ULTIMATE

Smiley face

Για άτομα που ψάχνουν μια σειρά με περισσότερες στιγμές δράσης, βίαια σκηνικά και βαμπίρ με πιστόλια, δεν υπάρχει καλύτερος σταθμός από το Hellsing Ultimate. Η σειρά κυκλοφόρησε το 2006, αλλά η παραγωγή προτίμησε να την παραδώσει σε επεισόδια τύπου OVA. Επειδή, λοιπόν, κάθε επεισόδιο είχε διάρκεια 50 λεπτών και καλοδουλεμένες λεπτομέρειες, ταλαιπωρήθηκαν οι οπαδοί της, περιμένοντας ακόμη και χρόνο για να βγει το επόμενο επεισόδιο. Τώρα, όμως, η σειρά έχει ολοκληρωθεί ( 2012 ) και μπορεί κάποιος να δει ολόκληρη την ιστορία σε 10 επεισόδια. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι άτομα ηλικίας άνω των δεκαοχτώ, λόγο υπερβολικής βίας και στοιχεία αίματος. (Το Internet, βέβαια, θέτει μόνο τον περιορισμό του να γνωρίζει κανείς που θα βρει την σειρά.)

 

Gamehotizon_hellsing_ultimate

 

Στον κόσμο της σειράς κυκλοφορούν πλάσματα της νύχτας που έχουν γυρίσει πίσω από τους νεκρούς και ακόμη, νεκροζώντανοι,  περπατητές που όλοι γνωρίζουμε την ονομασία τους. Βαμπίρ. Η οργάνωση Hellsing , με αρχηγό, στο πηδάλιο, την Integra Fairbrook Wingates Hellsing ,πολεμάει αυτά τα πλάσματα της νύχτας για να εξασφαλίζει την Ειρήνη στον ανθρώπινο κόσμο. Στην διάθεση της έχει τεράστια περιουσία και εξειδικευμένο μισθοφορικό στρατό. Όλα αυτά βέβαια δεν συγκρίνονται μπροστά στο μυστικό της όπλο , το αρχέγονο βαμπίρ Allucard, που λειτουργεί ως εξολοθρευτής του είδους του. Με την νέα του ακόλουθο , Seras Victoria, ο Allucard πρέπει να πολεμήσει όχι μόνο τα τέρατα της νύχτας αλλά και όσους αντιπαρατιθονται στην οργάνωση , επιδιώκοντας την ασφάλεια της ανθρώπου αλλά και την προσωπική του ευχαρίστηση.

 

Hellsing_gamehorizon

 

Παρα την ενδιαφέρουσα ιστορία και τα άψογα γραφικά , η σειρά κούρασε ιδιαίτερα λόγω της αναμονής που επέβαλε στους θεατές της. Πλέον, όμως, που αυτό το εμπόδιο δεν υπάρχει , μιλάμε για οχτώ ώρες καθαρής απόλαυσης. Οι χαρακτήρες δεν έχουν βάθος, σαν προσωπικότητες, καθώς μας παρουσιάζονται ως ώριμες προσωπικότητες που έχουν θέσει ήδη στόχους στην ζωή τους και τους ακολουθούν. Βέβαια, τους διακατέχει μια τρέλα λόγο των άπειρων πεδίων μάχης που έχουν επιβιώσει. Οπότε τρέλα και αθανασία οδηγούν σε εξευτελιστικά, με την καλή έννοια, αιματηρές συγκρούσεις. Μην χάσετε αυτή την σειρά άμα είστε λάτρης των action anime.

Hellsing-Ultimate_gamehorizon

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts