Έρχεται KOTOR Remake

Smiley face

Μερικές βδομάδες μετά την ανακοίνωση του STAR WARS: Knights of the Old Republic Remake από μια ομάδα οπαδών ονόματι “Apeiron”, έκανε την εμφάνιση του νέο gameplay footage του Project στο Youtube.

Πριν από μερικούς μήνες, ο κόσμος του gaming είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό καθώς είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες για πιθανό remake του Star Wars: KOTOR το οποίο είχε βραβευθεί με το “Game of the year award” το 2003. Οι φήμες αυτές αποδείχθηκαν αναληθείς αλλά χάρη στην ομάδα οπαδών Apeiron η οποία ανακοίνωσε το δικό της remake του παιχνιδιού, υπάρχει περίπτωση ένα νέο Knights of the Old Republic game μπορεί να είναι όντως σε development.

KOTOR3

Αφότου δόθηκε άδεια από την Apeiron, ένας Youtuber ονόματι MrMattyPlays έδειξε το πρώτο gameplay footage του KOTOR Remake στο Youtube, διάρκειας τεσσάρων λεπτών. Το video μας δείχνει ένα πολύ ενδιαφέρον gameplay του παιχνιδιού, το οποίο είναι μέρος μια έκδοσης του που είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο και δεν αποτελεί την τελική εικόνα του Remake. Από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε ότι βρίσκεται ακόμα σε pre-alpha έκδοση, άρα το development θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί.

Η διαφορά του KOTOR Remake με το αρχικό Knights of the Old Republic είναι ότι είναι σε first-person ενώ το αρχικό παιχνίδι ήτανε σε third-person. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ένα Star Wars game είναι σε first-person, αποτελεί μια ενδιαφέρον κατεύθυνση που έχει πάρει η Apeiron. Το video δείχνει εντυπωσιακές εκδώσεις τεσσάρων επίπεδων του αρχικού παιχνιδιού, την Lower City Taris, την Upper City Taris, το Endar Spire και το Anchorhead στο Tattooine.

KOTOR4

Το video δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο combat gameplay και είναι ακόμα σε Alpha έκδοση αλλά σίγουρα η Apeiron έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon για όλα τα νέα του
Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts