Παράξενο BUG στο Hearthstone ανακαλύφθηκε

Smiley face

Το bug που βρέθηκε στο Hearthstone με την εισαγωγή του νέου Expansion: The Whispers of the Old Gods και ειδη υπάρχει στο διαδίκτυο στο επίσημο κανάλι του Disguised Toast στο YouTube.

Ο λόγο που γίνετε αυτό μάλλον είναι κάποιο κενό στον κώδικα του παιχνιδιού. Πιθανότατα επειδή Nerfaran αρκετά τον Druid , ο κώδικας ανταπόδωσε.

dark wispersΈχοντας λοιπόν ως ήρωα τον Druid και παίζοντας την νέα Legendary : Fandral Staghlem  έχετε την δυνατότητα μια κάρτα την οποία όταν την ρίξετε αν έχει 2 λειτουργίες θα γίνουν και οι δύο. Στην συνέχεια επιλέγετε την κάρτα Dark Wispers όπου οι λειτουργίες τις είναι ορατές στην εικόνα παρακάτω , ΈΧΕΤΕ την δυνατότητα να βάλετε το Taunt στον ήρωα σας δίνοντας του έτσι 5 Attack και  5 Life

Για πόσο καιρό θα υπάρχει το BUG αυτό κανείς δεν ξέρει ! Εσείς αν θέλετε να το δοκιμάσετε μπορείτε να φτιάξετε ένα Deck και να πάτε κατευθείαν σε Rank Games. Μιας και θα είναι τα τελευταία πράγματα που θα δείτε OVER POWER  στον Druid.. Τουλάχιστον για λίγο καιρό μετά μπορεί κάποιος να εφεύρει ένα παντοδύναμο deck.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts