Νέο Trailer με το Multiplayer του DOOM

Smiley face

Το νέο trailer της Bethesda για το DOOM αφορά εξολοκλήρου το Multiplayer κομμάτι του. Τους παίκτες περιμένουν έξι νέα Modes, στα οποία θα αναμετρηθούν σε ομάδες. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου 2016 και θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One.

Το all time classic Team Deathmatch : Σε κάθε μάχη θα βρίσκονται αντιμέτωπες δύο ομάδες. Θα νικήσει η ομάδα η οποία μέχρι το τέλος θα μαζέψει τα περισσότερα Frags.

Το Clan Arena : Η μάχες θα γίνονται με την ίδια μορφή όπως και του Team Deathmatch με την διαφορά που δεν θα υπάρχουν βοηθητικά σημεία και healing points. Όταν κάποιος πεθαίνει δεν θα έχει την δυνατότητα να ξανά βγει για να βοηθήσει την ομάδα του. Θα νικήσει η ομάδα από την οποία θα μείνει τελευταίος παίκτης ζωντανός. 

Το Soul Harvest : Για να συλλέξετε πόντους θα πρέπει όπως το λέει και ο τίτλος να μαζέψετε ψυχές (αυτό γίνετε αφού σκοτώσετε κάποιον παίκτη). Το ωραίο είναι πως θα υπάρχει η δυνατότητα να μαζέψετε τις ψυχές των συμπαιχτών σας, κάτι που μειώνει τους πόντους της αντίπαλης ομάδας. 

Το Freeze Tag : Το κατά πόσο θα έχει απήχηση δεν το γνωρίζουμε αλλά το χαρακτιρηστικό του mode είναι πως όλοι οι παίκτες στην αρχή θα λαμβάνουν ειδικές σφαίρες οι οποίες παγώνουν τους αντιπάλους. Έτσι ο στόχος του παιχνιδιού αλλάζει και αποτελεί εξαρχής ως σκοπό να παγώσεις όλη την αντίπαλη ομάδα.

Το Warpath : Στον χάρτη θα εμφανίζετε σημείο το οποίο θα πρέπει μια από τις δύο ομάδες να κατακτήσει και το σημείο αυτό θα αλλάζει συνεχώς.

Και τέλος το Domination : Το mode αυτό είναι ακριβός το αντίθετο από το Warpath και ο στόχος των δυο ομάδων είναι να κατακτήσει 3 βάσεις πάνω στον χάρτη. 

Παρακάτω ακολουθεί ένα trailer του Doom που δείχνει όλα τα modes που προαναφέραμε :

Αν θέλετε να ψηφίσετε για το πιο από τα δύο εναλλακτικά εξώφυλλα του DOOM σας αρέσουν περισσότερο, μπορείτε να επισκεφτείτε το παρακάτω Link

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts