Όλα όσα περιμένουμε στην Gamescom 2016

Smiley face

Από της 17 έως της 21 Αύγουστος στην Κολωνία θα διεξαχθεί για ακόμη μια χρονιά η ετήσια έκθεση gamescom 2016. Θεωρείται ως η μεγαλύτερα εκδήλωση στον τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην Ευρώπη. Μεγάλες εταιρίες, εκδότες και οι προγραμματιστές θα παρουσιάσουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Η Microsoft , η Sony, η Ubisoft και η Nintendo, θα μοιραστούν τις λεπτομέρειες με εμάς. Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε σε αυτό το άρθρο όλα όσα έχουν γίνει γνωστά από της εταιρίες για την έκθεση gamescom 2016

Microsoft

Gamescom

Φέτος η Microsoft αρνήθηκε την συμμετοχή της στην ετήσια έκθεση. Αντί αυτού, θα διεξάγει μόνη της το Xbox FanFest για τους φίλους του Xbox. Τι συγκεκριμένα θα δούμε από την εταιρία δεν ξέρει κανείς ακόμη, αλλά να πούμε πως περιμένουμε νέα για τα παιχνίδια όπως : Gears of War 4, Forza Horizon 3, Halo Wars 2, Dead Rising 4 και ακόμη μερικά παιχνίδια που θα βγουν σε Xbox One και Windows 10.

Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι πως θα δούμε κάτι νέο για την κονσόλα Project Scorpio. Στην περασμένη E3 2016, ενάμιση μήνα πριν, η εταιρεία ανέφερε ότι η συσκευή θα υποστηρίζει την λειτουργία της εικονικής πραγματικότητας (VR) και 4K ανάλυση. Την ίδια στιγμή, εμείς ακόμα δεν ξέρουμε πως θα είναι το Project Scorpio και το πόσο θα κοστίσει. Στην αγορά αναμένετε να βγει τέλη του 2017.

Sony

Horizon Zero Dawn
Το αν η Sony θα διοργανώσει άλλο συνέδριο ή άλλη εκδήλωση στην gamescom 2016 δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα. Κατά την τελευταία παρουσίαση στην E3 2016, διοργάνωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση στην οποία μάθαμε για το νέο God of War, για το Spider -Man από το στούντιο Insomniac και το έβδομο παιχνίδι της σειράς του Resident Evil. Αλλά το κύριο σημείο του συνεδρίου ήταν η ανακοίνωση ενός νέου παιχνιδιού του νέου συνεργάτη Hideo KojimaDeath Stranding. Το πιο είναι πιθανό πως για όλα αυτά τα έργα και θα ακούσουμε στη ανερχόμενη εκδήλωση gamescom 2016.

Σχεδόν με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πως στην Κολωνία η Sony θα αναφερθεί για το Detroit: Become Human, Horizon: Zero Dawn και The Last Guardian.

Nintendo

Nintendo

Από την Nintendo στην gamescom όλοι περιμένουν νέα για την νέα κονσόλα και όχι νέα για το Pokemon Go. Επίσημη παρουσίαση για την κονσόλα NX θέλουμε να δούμε όλοι.

Όσο αν αφορά τα παιχνίδια, με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως νέα θα έχουμε για το The Legend of Zelda : Breath of the Wild και  Pokemon Sun Moon

Ubisoft

Ubisoft

Η Ubisoft ανακοίνωσε στο επίσημο Page στο Facebook το τι να περιμένουμε από αυτήν στην έκθεση που έχει γίνει θεσμός Gamescom 2016. Στην έκθεση θα παρουσιάσουν Demo εκδώσεις από τα παρακάτω παιχνίδια : Watch Dogs 2, South Park: The Fractured but Whole και Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands επιπλέον θα παρουσιαστούν For Honor, Steep, Eagle Flight και Star Trek: Bridge Crew.

Σίγουρα όλοι μας περιμένουμε να δούμε και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία Assassin’s Creed που ετοιμάζουν. 

Electronic Arts

Electronic Arts

Η Electronic Arts στην gamescom 2016 θα μας παρουσιάσει βίντεο trailer για  Titanfall 2, Battlefield 1, Madden NFL 17 και FIFA 17. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα δούμε gameplay από το Mass Effect: Andromeda.

Bethesda

Bethesda

Η Bethesda έρχεται στην τελευταία θέση γιατί πολύ απλά, είναι η μοναδική εταιρία που δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για αυτή και το τι θα παρουσιάσει στην Gamescom 2016. Τώρα ετοιμάζουν το Release του Dishonored 2 και λογικά εκεί θα δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Άλλα έργα που περιμένουμε να δούμε : Quake ChampionsPreyThe Elder Scrolls 5: SkyrimWolfenstein: New Colossus.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts